Odp: Powsimordy 2013 - głosowanie
halo;
trzykropku,
serdeczne gratulacje oraz życzenia coby tych trzechkropek było dużo,dużo...za dużo :)
oraz zdrowia;
Jimi
cieszę się z wyboru,
od czasu jak poznaliśmy się na Rimbie, aż po ostatnie spotkanie w Nasicznym u Mavo zauważyłem jaką fajną jesteś osobą...
czyżby mój wzrok omylił się...u mavo byłaś bez nieodłącznego namiociku ?:grin:
dziękuję wszystkim ,którzy wzięli udział w zabawie
w końcu ...każdy może zostać powsimordą,czy tego chce czy nie :mrgreen:
Zbyszku, ja wiem że gdyby nie ty to przespałabym cała imprezę (-;
Tomku, przecież ja zrzędą forumową jestem, no! Dlaczego bez domku? Bo o północy zmyłam się (niestety...) gdzieś indziej. Ale jedno jest pewne -w maju na kimbie na 100% będzie namiot.
Łukaszu Szanowny Trzykropku!
Serdeczne gratulacje i zyczenia dalszego aktywnego.... abyś przeszedł do historii literatury (oby jak najpóźniej)
Zresztą już teraz jestes literatem co się zowie, już choćby dlatego że wszyscy do Ciebie po nazwisku....co zreszta zgodne jest ze swiatowym trendem......bo kto dziś wie jak miał na imie Homer, Owidiusz, Tacyt czy Seneka? Nawet z Kochanowskim mają niektórzy problem, Jasiek ci to czy Janusz. Oczywiście wszyscy wiemy że Mickiewicz miał na imię Pan Tadeusz!
.................................................. ......Szczerze gratuluje i pozdrawiam! + Pastor ręką własną
halo Jimi!
Serdeczne i szczere gratulacje!
W Twoim przypadku powroty zawsze są w fajne miejsca. Kraków czuje się doceniony!
................................. Pozdrawiam + Pastor ręką własną
:) co do nagród, uzupełniam swoją propozycję -dla wszystkich powsimord drobny upominek od jimi wypalany w bieszczadzkim drewnie (przynajmniej mam jedną kategorię z głowy ;D ). każdy pretekst jest dobry dlatego dziś z tego powodu kupiłam sobie nową szlifierkę mimośrodową -chyba ze mną coś nie tak bo dziewczyny w pracy przechwalają się nowo kupionymi butami a dla mnie największą frajdą są nowe lutownice czy szlifierki :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Łukaszu Szanowny Trzykropku!
(...)
Imputujesz Waść niewłaściwość składanych gratulacji
Co by się nie zdarzyło jak onegdaj z imć Browarem któremu wciskano jakejś inne imio
p.s znane mi jest jeno jedno przywołanie , proszę dlatego o sprostowanie
Jimi - od początku wiedziałem, że mój najstarszy namiot trafił w dobre ręce! Ale teraz mam urzędowe potwierdzenie:wink: Gratulacje!
Jeszcze raz dziękuję...
i jeszcze raz powtarzam. Mnie tu nie ma.... pod żadną postacią.... to mit jest. Mitoman. Meloman. Grafoman czasami, ale to tylko Pastor już wie jak bardzo :)
PS. Mickiewicz była kobietą!
Jimi - gratulacje. Tak mocno się już w forum "wpasowałaś", że aż trudno uwierzyć, że jesteś debiutantką. Mam wrażenie, że jesteś tu z nami od lat :smile:
Wreszcie wszystko jasne! :-D
Miło mi poinformować, że po zaciętej dogrywce, w której wzięło udział 39 głosujących, Powsimordą 2013 w kategorii
FORUMOWICZ ROKU
został wybrany
WOJTEK PYSZ!!!
Wielkie gratulacje dla powsimordowego recydywisty!!! :-D
Choć wcześniej kłusował w innej parafii ;)