-
Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady
Witam! Będzie ktoś może jechał autem do Rymanowa lub Iwonicza lub Gorlic (przepraszam, że to nie Bieszczady) z Łodzi lub najbliższych okolic, tak pod koniec lipca lub w pierwszych dwóch tygodniach sierpnia i miałby możliwość zabrania jednej osoby tak na ,,stopa''?:) Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
-
Witam!
Wybieram się w Bieszczady za tydzień, czyli 5 sierpnia (taki last minute). Pojadę samochodem (sam) z okolic Bielska-Bialej i mogę zabrać pasażerów. Jeżeli znalazłby się ktoś chętny na wspólną podróż, to mogę dostosować trasę. Na ten moment planuję jazdę przez Nowy Sącz, ale trasa przez Kraków-Tarnów-Krosno też może wchodzić w grę.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
witam planuje 7 sierpnia wyjazd z warszawy do Ustrzyk Górnych (3 osoby) będzie ktoś może jechać??
-
Witam serdecznie!
Czy 16 sierpnia planuje ktoś wyjazd w Bieszczady (najlepiej Ustrzyki Górne) z Lublina? Poszukuję miejsca dla 2 osób. Jeśli znalazłby się ktoś chętny, bardzo proszę o kontakt mailowy: justa666@vp.pl
Pozdrawiam :-)
-
szukam transportu :
06.08 od 12:00 krakow - ustrzyki gorne / 2 osoby z plecakami
i spowrotem
16.08 ustrzyki gorne - krakow + krakow - koszalin ewentualnie cokolwiek w stronie zachodnipomorskiego :)
-
Jedziemy dzisiaj (01.08) z warszawy w okolice Lutowisk. Ruszamy ok 18.00. Trasa Kozienice - Sandomierz - Rzeszów - Sanok. Chętny ktoś?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
fifel
Jedziemy dzisiaj (01.08) z warszawy w okolice Lutowisk. Ruszamy ok 18.00. Trasa Kozienice - Sandomierz - Rzeszów - Sanok. Chętny ktoś?
Przez Kozienice!? kurcze że też ja tej wiadomości nie zobaczyłam wcześniej!:/ jeśli jeszcze kiedyś będziesz jechał fifel dawaj znać na priv;)
-
Witam
W przyszłym tygodniu będę jechał w Biesy nie mam jeszcze sprecyzowanego terminu. Jadę sam trasa Wrocław do UG. Jak ktoś chce się zabrać może uda się spasować terminy.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Robin
Witam
W przyszłym tygodniu będę jechał w Biesy nie mam jeszcze sprecyzowanego terminu. Jadę sam trasa Wrocław do UG. Jak ktoś chce się zabrać może uda się spasować terminy.
a kiedy wracasz bo mam pociag z wroclawia 16.08 o 19tej wiec planowalbym powrot z bieszczadow w tym terminie (2osoby)
-
Jedzie może ktoś w najbliższy piątek ( po 16 ) w Bieszczady z Krakowa? Niestety, po ubiegłotygodniowej wycieczce w góry moja Skoda odmówiła posłuszeństwa i straciłem mobilność. Planowałem jechać do Cisnej, przekimać się na polu namiotowym, w sobotę rano ruszyć do Komańczy, tam również namiot i w niedzielę powrót do Krakowa. Jeśli znajdzie się osoba zdolna wypełnić komunikacyjną lukę będę bardzo rad. :)
-
Witam. Już w ten piątek tj. 23.08 wraz z dwoma koleżankami podejmujemy się czysto szaleńczej przeprawy autostopem ze Szczecina w Bieszczady. Celem podróży jest sama podróż, choć zakładamy przedostanie się do urokliwej wsi Komańczy. Może ktoś samotnie jedzie w te rejony i zechciałby mieć kompanów podróży? ;)
-
Jutro wieczorem wyruszamy z Krakowa w Bieszczady (a dokładniej do Ustrzyk Górnych), powrót w niedzielę wieczorem. Mamy 3 wolne miejsca w samochodzie. Jeśli ktoś chciałby zabrać się z nami, to proszę o informację na priva jeszcze dzisiaj. Zapraszamy :)
-
Witam serdecznie!
Poszukujemy dwóch wolnych miejsc z Krakowa na 19 lub 20 wrzesnia. Docelowo do bacówki pod rawkami ale Sanok lub Cisna też będą super:)
Pozdrawiam
-
Witam :)
Szukam transportu w Bieszczady na 23-24 września, powrót 28-30.09 jak przystało na koniec studenckich wakacji.
Pozdrawiam serdecznie
-
Czy będzie ktoś jechał w ten poniedziałek z Rzeszowa do Komańczy?
-
Nusia, skąd dokąd konkretnie? Też się wybieram samochodem w tym terminie - może uda mi się pomóc :)
-
Jedziemy z Krakowa w okolice Wetliny. Ale możemy się gdzieś dosiąść/wysiąść:)
-
Kraków troszkę nie po drodze. Jedziemy z Torunia i chyba jedyną sensowną możliwością byłaby dosiadka w Rzeszowie. Nie wiem czy w jakikolwiek sposób ułatwia Wam to sprawę :)
-
Hejka..
Będe leciał z Wawy w Bieszczad 26/09 ok godz 15. Docelowo Krywe.. Lecę osobówką przez Kielce bo tam dosiadka/przesiadka w drugą osobówkę. Jak coś ze dwa miejsca się znajdą.:lol:
-
Hej!
Mam dwie opcje transportowe w Bieszczady z Warszawy - rozwiązanie hurtowe :-)
25.09 (środa) godz. 22 -> trasa Sanok, Solina, Komańcza, Cisna, Smerek - 10 miejsc na chwilę obecną
26.09 (czwartek) godz. 22 -> trasa Sanok, Lesko, Terka, Polany, Smerek - 13 miejsc na chwilę obecną
szacunkowy koszt przejazdu: 60 zł
Autokary ruszają spod Pałacu Kultury od strony Kinoteki.
Zainteresowanych proszę o zgłoszenie się na maila: rajd.poloniny2013@gmail.com
Autokary są wynajmowane przez organizację non-profit Studenckie Koło Przewodników Beskidzkich w Warszawie w związku z corocznym Rajdem Połoniny (dla zainteresowanych: http://www.skpb.waw.pl/wyjazdy/poloniny/2013.html ), na transporcie nie zarabiamy.
Pozdrawiam i zapraszam,
Marcin Kaczorowski
-
Umawiajcie się proszę poprzez prywatne wiadomości. Tu tylko ogłoszenia o transporcie.
-
Jedziemy jutro (tj. 30.09) w Bieszczady. Trasa Warszawa-Kozienice-Sandomierz-Rzeszów-Sanok-Ustrzyki Dolne-Lutowiska-Chmiel. Jeżeli są chętni na tylną kanapę to wyjeżdżamy jutro między 16.00 a 17.00. Dzwonić i pisać póki wolne.
Wracamy ja początku przyszłego tygodnia (tj 7/8/9.10), więc jeżeli ktoś w drogę powrotną będzie chciał się zabrać to kontaktujcie się z nami!
-
Czy ktoś wybiera się 4 października około godz. 13 z Rzeszowa w kierunku Ustrzyk Górnych, Wołosatego? Jest nas dwoje i 2 plecaki, niewielkie, i jedna torba, też niewielka :)
-
Nie wybiera się ktoś w Bieszczady na weekend 5-6 X na przykład w piątek w nocy i wraca w niedzielę późnym wieczorem z okolic Puław lub Lublina????
W dodatku dysponując wolnym miejscem lub wolnymi miejscami.
Oczywiście biorę udział w kosztach podróży.
-
Poszukuje dwoch miejsc Wroclaw - Rzeszow / Przemysl w dniu 11.10.2013 lub 12.10.2013
P.
-
14-go pażdziernika wybieram się w Bieszczady. Mogę kogoś zabrać. Jadę przez Lublin.
-
Jutro po południu ruszam w Bieszczady. Mam 3 miejsca. Trasa: Halinów - Radom - Rzeszów - Sanok - UG. Po szczegóły na priv :)
-
W poniedziałek wracamy (tj. 14.10) z Bieszczad. Trasa Chmiel-Lutowiska-Ustrzyki dolne-Sanok-Rzeszów-Sandomierz-Kozienice-Warszawa
Jeżeli są chętni na tylną kanapę to zapraszamy mamy trzy wolne miejsca. Dzwonić i pisać póki wolne.
-
W poniedziałek skoro świr ruszam w Bieszczady. Trasa Łódź, Piotrków Tryb, Kielce,Tarnów, Sanok?, Wetlina. Dwa miejsca wolne na 100% lub 3 na75%. Chętni pisać na PW.
-
Szukam miejsca jutro popołudniu z Rzeszowa lub w niedzielę rano z Rymanowa.
-
Jedzie ktoś może w stronę Śląska lub Krakowa w najbliższym czasie z Biesów?
-
Mam 3 wolne miejsca w czwartek. Ogłosiłem się też w innych miejscach, więc sytuacja może szybko ulec zmianie. Szczegóły na priv.
-
tak na 99% bedzie jechane w Bieszczad w czartek 5 grudnia kole południa.;-) a może nieco po południu- tak koło 15.
zainteresowanych zapraszam:
yamat@poczta.onet.pl
-
Jedzie ktoś w najbliższym czasie z Bieszczad do Lublina?
-
potwierdzam wyjazd 5 grudnia w Bieszczad....zainteresowanych zapraszam na priv.
-
Szukam transportu z lublina w ten weekend (20-22.12) w bieszczady, bardzo pilne! Prosze o kontakt na @
domiithenoise@gmail.com
-
W nocy 28/29.12.13 wyjeżdżam z Lublina i mogę zabrać jedną osobę (ewentualnie dwie z małymi bagażami). Trasa to Lublin - Rzeszów - Sanok - Ustrzyki Górne albo Lublin - Przemyśl - Ustrzyki. Wracamy 03.01.14. Gdyby byli jacyś chętni, to proszę się zgłaszać :) decyduje kolejność zgłoszeń :)
-
Poszukuję transportu w Katowic lub okolic w Bieszczady Wysokie - miejscowość nie ma znaczenia (chociaż docelowo chcemy się ja + 1 ludź) dostać do Cisnej. 30 grudnia wieczorem, w nocy bądź 31, w Sylwestra, do południa.
-
-
W ten piątek jest transport (2 os) z Niska przez Rzeszów do Prełuk. Powrót w niedzielę. Info na PW. Nie ma możliwości wcześniejszej wysiadki. W planie min. ognisko itp. Symboliczna zrzutka dla kolegi na paliwo.