Odp: Zaproszenie do zabawy, czyli nowa puszka geocache.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kopyto
,,,,a w dodatku jeszcze mucha siadła na jego podpisie ....
To nie mogłeś jej:razz: (muchy ,oczywiście ) zgonić z tej "górki"
- to jest własnie "urok" internetu , człowiek nie zna "charakteru ?? pisma " , własnej sąsiadki , a co dopiero mówić o "charakterze" (może i ..)znajomych?
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Co jest grane ? 0101 skan nawalił ?
Faktycznie, życiem nieco człek zabiegany, mnogo mu ulatuje ze łba. Proszę o wybaczenie. Ale obiecuję że tym razem sprintusiem (jutro) nadrobię podpowiedź. Nie będzie łatwa.:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Ty tak masz - pojawiasz sie i znikasz na bliżej nieokreslony czas.
To nie tak do końca jest.....:-?
1 załącznik(ów)
Podpowiedź 1 - fotka :grin:
Podpowiedz 2 - ten but już tu był 8-)
hmmm... Malo?
a inne typy :?:
Nie ma innych typów i nie bedzie... takie buty, tylko, że w lepszym ciut stanie widziałam na Kirkucie w Baligrodzie ;) I normalnie nikt mi nie powie, że to nie Malo ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Anyczka20
Nie ma innych typów i nie bedzie... takie buty, tylko, że w lepszym ciut stanie widziałam na Kirkucie w Baligrodzie ;) I normalnie nikt mi nie powie, że to nie Malo ;)
Anyczka ,chyba to nie Malo - jego w tym czasie nie było w Bieszczadach (wynika tak z jego relacji - pisze między innymi ,że wrócił z Bieszczadów 2.07). Pierwszy wpis 0101 jest z 6.06 , czyli na górze był 5- 4.06 , następny wpis na forum jest z 15.06 -a 0101 był tam 13.czerwca ,jak wynika z jego wpisu do notesu(patrz zdjęcie Kopyta).Styl pisania, rodzaj poczucia humoru(choć nie wiem, znam Malo tylko z "czytania"na forum) też nie jest Malo ,buty mogą być zmyłką, myślę że 0101 to nie Malo,choć pozory często mylą.
Wg mnie 0101 to ktoś z bliższych okolic Bieszczadów.
ps. a z drugiej strony wiem ,że kobiety szczególną uwagę zwracają na buty- to i może masz rację
chyba nie Malo. Malo jako ARCY-uporządkowany koleś oba sznurowadła wiązałby tak samo.....
2 załącznik(ów)
A to wszystko zaczyna być bardzo ciekawe, nie wszyscy wiedzą że 0101 był tam dwa razy - ma on zdrowie, :razz: w załączniku fotki z pierwszego wpisu.
Ps. jeżeli są jakieś zastrzeżenia co do wklejonych fotek z wpisu, proszę dać znać to usunę.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kopyto
...... 0101 był tam dwa razy - ma on zdrowie .....
.... proszę dać znać to usunę.
Też tak sobie pomyślałem, - Facet musi mieć "ZDROWIE" żeby tam dwa razy, w tak krótkich odstępach czasu wchodzić .(podziwiam)
Kopyto nie usuwaj ,lecz zgoń lepiej tą "muchę " z podpisu w poprzednim wpisie.