Odp: Słów kilka(dziesiąt) o niedawnym wypadzie w Bieszczady
Oby tylko nic i nikt mi już planów nie pokrzyżował a 12 lipca ruszam. :)[/quote]
Recon, trzymam kciuki za Twój wyjazd, oby wszystko przebiegło jak najlepiej. I trzymam Cię za słowo - zreszta relacji nie tylko ja Ci nie odpuszczę :razz:
A po moim powrocie robię to co Ty, czyli wyjeżdżam na wielka ucztę podelektować się bieszczadzkimi przysmakami?
Cytat:
Zamieszczone przez
konik
Oby tylko nic i nikt mi już planów nie pokrzyżował a 12 lipca ruszam. :)
Recon, trzymam kciuki za Twój wyjazd, oby wszystko przebiegło jak najlepiej. I trzymam Cię za słowo - zreszta relacji nie tylko ja Ci nie odpuszczę :razz:
A po moim powrocie robię to co Ty, czyli wyjeżdżam na wielka ucztę podelektować się bieszczadzkimi przysmakami?[/quote]
Nic się tu od wczoraj nie dzieje więc, żeby podtrzymywać ogień, dopiszę, że to co widać na końcu ostatniego zdania to nie jest pytajnik, tylko wykrzyknik, a nawet trzy wykrzykniki!!! Proszę nie przecierać oczu, nie regulować komputera :shock:
Obiecałem hurtem odpowiedzieć, ale już tutaj na Forum, o moich planach na pobyt w Bieszczadach w lipcu 2009. Nie mam co ukrywać, więc podaję:
W1/1 (N) /0.00 h/ Przyjazd (obejście Wetliny)
W2/2 (PN) /5.15 h/ Radziejowa –Tyskowa - Przełęcz Hyrcza - cerkiew Łopienka - Baza studencka - Dołżyca
W3/3 (WT) /9.40 h/ Maniów - Balnica (granica) – Osadne - Balnica granica - Żubracze
W4/4 (ŚR) /10.10 h/ Dołżyca – Buk - Sine Wiry - Schronisko Jaworzec - Kalnica
W5/5 (CZW) /0.00 h/ Odpoczynek
W6/6 (PT) /10.00 h/ Częściowo „Szlakiem chciwych kupców”
Wola Niżna – „L. Szachty - Ośrodek Łowiecki „Gawra” - Leśniczówka Rudawka – cmentarz - Wola Wyżna –
Rudawka Jaśliska (cmentarz) – Jasiel (cerkwisko, cmentarz, żeremie bobrów poniżej cerkwiska) - pomnik Kurierów
Beskidzkich AK, pomnik WOP-istów – pole biwakowe - Wola Niżna
Po drodze zobaczyć: kapliczkę w Radoszycach, odbudowywaną i starą cerkiew w Komańczy
W7/7 (SO) /7.25 h/ Smerek - stokówka - do granicy – Okrąglik – Jasło - Małe Jasło - Cisna
W8/8 (N) /4 h/ Jaworzec (schronisko – pozostałości po wsi).
W9/9 (PN) /0.00 h/ Odpoczynek
W10/10 (WT) /8.20 h/ Wetlina – Jawornik - Rabia Skała - Nova Sedlica
W11/11 (ŚR) /8.30 h/ Nova Sedlica – Krzemieniec - Wielka Rawka - Mała Rawka – schronisko - Przełęcz Wyżniańska
W12/12 (CZW) /? h/ Wariant 1 - Weremień (lotnisko), Wariant 2: Monasterzec - Bezmiechowa – Aeroklub – Wańkowa – Łodyna - Lesko
W13/13 (PT) /0.00 h/ Wyjazd
Podałem punkty na trasach ale są skoki w bok, mam odznaczone miejsca ciekawsze do zobaczenia. To jest plan w wersji prostej :) ale jest drugi plan w wersji bogatszej. Jak wspominałem gdzieś wcześniej... lubię sobie planować :)
Trzymam kciuki za realizację....20% Twoich planów!
Reckon1 nasze drogi będą się krzyżować. Niestety będę w Bieszczadzie prawie dwa miesiące później niż Ty. Znając Ciebie jeszcze o coś zahaczysz. Już teraz czekam na Twoją relację. Życzę Ci lepszej pogody niż teraz jest. Przyjemności na szlaku i poza nim.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
blues
Trzymam kciuki za realizację....20% Twoich planów!
A co ja Ci zrobiłem, że tak mi cienko tyrzymasz kciuki? Ja poniżej 90% nie schodzę. Plan to plan, dlatego jest rezerwa na dniach wypoczynku ;)
Recon-wierze w Ciebie i czekam na relacje z duża niecierpliwością
Recon daj znać jak będziesz na Krzemienieńcu to dam namiar gdzie znajdziesz flaszeczkę whisky która ukryłem w maju tego roku dla znajomych. Ukryta jest poza skrzynką geocachową.
Twoje ubiegłoroczne relacje przeczytałem uważnie i przyznam, że zrobiły na mnie duże wrażenie. Niektóre nawet wydrukowałem i w czerwcu tego roku pozwoliłem je sobie skopiować na własnych nogach. Wybieram się w Bieszczady we wrześniu i mam nadzieję, że do tego czasu Ty zdążysz napisać, a ja to przeczytam i nie ukrywam, że będę chciał skorzystać z Twoich doświadczeń.
pozdrawiam
Jeżeli jest takie oczekiwanie społeczne to zdążę. :)