Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Cytat:
- do godziny 6 rano, jeśli impreza odbywa się w preferowanym przezeń ośrodku lub
- tylko do godziny 2, jeśli wygra nielubiany ośrodek.
Dlaczego Prezydent dekretu jeszcze nie wydał, przecież ma niemal nieograniczona władzę;0
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Aja mimo wszystko głosuję no właśnie?.......sękowiec
Przypominam:
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
COŚ W RODZAJU REGULAMINU WYBORCZEGO:
1. Aby głos był ważny, post powinna zamieścić osoba, która:
a) stała się członkiem Naszego Forum najpóźniej do końca 2008 r.,
b) w chwili zakończenia głosowania będzie miała minimum 50 postów na Forum,
c) sama sobie uczciwie przyrzeknie, że ma ochotę, wolę oraz realne możliwości przyjazdu na VIII KIMB i tylko jakieś naprawdę nadzwyczajne wydarzenie mogłoby to jej uniemożliwić.
Gosiu, nie spełniasz punktu 1a.
Tu chyba można zrobić wyjątek Gosia uczestniczyła w kimbach nie jest nowa. Pewnie nie zakładała konta bo takowe ma Wojtek więc sumując ich razem (bo przeważnie razem zawsze uczestniczą w spotkaniach) spełnia wszystkie warunki ;) Podeszła uczciwie do sprawy, mogła oddać głos z konta taty np.
Cytat:
Zamieszczone przez
irek
Tu chyba można zrobić wyjątek Gosia uczestniczyła w kimbach nie jest nowa. Pewnie nie zakładała konta bo takowe ma Wojtek więc sumując ich razem (bo przeważnie razem zawsze uczestniczą w spotkaniach) spełnia wszystkie warunki ;) Podeszła uczciwie do sprawy, mogła oddać głos z konta taty np.
Popieram, mimo głosu oddanego na Sękowiec :?
Cytat:
Zamieszczone przez
Gosiczek L-wo
Aja mimo wszystko głosuję no właśnie?.......sękowiec
Rzeczywiście nie spełniasz wymogów formalnych.
Ale jeśli nam tu publicznie oświadczysz, że Twój Tata (zalogowany jako "wojtek legionowo", ponad 300 postów) upoważnił Cię do głosowania w Jego imieniu na lokalizację VIII KIMB w Sękowcu, to wtedy głos uznam.
Ale już potem Ojciec nie będzie mógł odrębnie zagłosować !
I oczywiście obecność na KIMB obowiązkowa (najlepiej całą familią).
Ja również popieram, Gosia uczestniczy w spotkaniach od dawna i uważam,że powinna być dopuszczona do głosowania.
Hej:)
Zmieniam zdanie - jeśli to dopuszczalne. Wciąż się waham i sądzę, że jednak musi być Sękowiec. SB - wiem, że wychodzę na człeka chwiejnego ale...takie uwarunkowania;P Jeśli możesz, to zmień mój głos i dziękuję. To jest mój ostateczny wygłos i koniec kropka.
Pozdrawiam Bieszczadolubów
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Hej:)
Zmieniam zdanie - jeśli to dopuszczalne. Wciąż się waham i sądzę, że jednak musi być Sękowiec. SB - wiem, że wychodzę na człeka chwiejnego ale...takie uwarunkowania;P Jeśli możesz, to zmień mój głos i dziękuję. To jest mój ostateczny wygłos i koniec kropka.
Pozdrawiam Bieszczadolubów
Derty
No właśnie tak się zastanawiałem jak by twój namiocik wyglądał na parkingu przed hotelem :mrgreen:
Hmmmm Derty ciekawe dlaczego tak głosujesz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
"...Maciek ja tylko żartowałem...":mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a żeby Ci to udowodnić to: Sb wycofuję swój głos w ogóle.