Odp: Koszulka forumowa, edycja 2009
Cytat:
Zamieszczone przez
katarzynowosc
A ja chrzanię śmieszność - żółty mi się nie podoba :twisted:
Konikowi na uciechę: dwa głosy na białe logo!
pozdro -
k.
Droga Katarzyno,
jestem niezmiernie rad, że zechciałaś mi sprawić uciechę, ale przyznać z przykrością muszę, że udało Ci się mnie uradować ledwo do połowy:-D Postanowiłaś bowiem oddać dwa głosy na białe logo, co uważam za krok nie do końca przemyślany i zmarnowanie co najmnie jednego głosu - o wiele weselej byłoby bowiem, gdybyś jeden głos oddała na żółty, a jeden na biały;). Masz jednak szansę choć trochę naprawić swój nie do końca słuszny krok (!), wnosząc wraz z Bertrandem236 i Renatką natychmiastowy i stanowczy protest!
Pozdrawiam serdecznie
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Czy będzie ten "cykl produkcyjny"trwał jak druk książek w PRL-u ???
WUKA, słyszałem że cykl produkcyjny się kończy, jednak będą wydawane tylko znajomym i spod lady, zawinięte w gazetę;)
Hm,fajne czasy bo młodości ale troszkę uciążliwe.A w którą Gazetę?
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Hm,fajne czasy bo młodości ale troszkę uciążliwe.A w którą Gazetę?
Dla ważnych - w Żołnierza Wolności, dla ważniejszych - w Trybunę Ludu. Najważniejsi dostanę do tego 0,5 l octu.
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Czy będzie ten "cykl produkcyjny"trwał jak druk książek w PRL-u ???
"Cykl produkcyjny" został zaplanowany w pierwszym poście tego wątku. Od tego czasu modyfikacje były dwie:
- 2-dniowe przesunięcie terminu dostarczenia wizualizacji.
- powiększenie logo, bo to wybrane na żadnej pojedynczej (nawet bohaterskiej) piersi by się nie zmieściło.
Poza tym trzymamy się harmonogramu i żadna wraża siła z raz obranej drogi nas nie zepchnie!
W tymże pierwszym poście pozostała uchylona furtka - logo będzie białe lub żółte. Jako że jeszcze przez 5 dni czekam na przelewy od Was, w tak zwanym międzyczasie możemy podyskutować o wyższości bieli nad żółcią. Albo odwrotnie 8)
Ok!No to czekam już spokojnie.Niepokoiła mnie tylko słaba frekwencja wyborcza!
Raport z placu boju, stan "zdziś" z godz. 15.00:
Na 38 zamówień wpłynęło 30 przelewów. W ten sposób mamy zapewnione finansowanie 46 z uprzednio zamówionych 58 koszulek. Dziękujemy za terminowe uregulowanie należności ;)
Wszyscy, których przelewy zostały zaksięgowane, dostali potwierdzenia na PW. Ci, którzy jeszcze nie dokonali wpłat, proszeni są o pośpiech - forumowy bank będzie czynny jeszcze przez 2,5 dnia! Oczywiście jeśli czyjś przelew przyjdzie po tym terminie, cała kwota zostanie odesłana nadawcy 8)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
(...)
Wszyscy, których przelewy zostały zaksięgowane, dostali potwierdzenia na PW. Ci, którzy jeszcze nie dokonali wpłat, proszeni są o pośpiech - forumowy bank będzie czynny jeszcze przez 2,5 dnia! Oczywiście jeśli czyjś przelew przyjdzie po tym terminie, cała kwota zostanie odesłana nadawcy 8)
A ja jeszcze od Ciebie takiego potwierdzenia nie dostałem ...
Wymaganą kwotę wpłaciłem w piątek 31 lipca rano w agencji PKO BP - na konto, którego nr podałeś mi na PW (mam oczywiście dowód wpłaty).
Cześć!
Kolor ma być ładny!