Odp: Miesięcznik "Bieszczady"
pierwszy raz zajrzałam do tego wątku o "Bieszczadach" Mam kilka numerów, nie wszystkie, nie zawsze kupuję, czasem tylko przystanę w empiku i przejrzę dokładnie.
Czytając pierwsze strony tematu o piśmie i ostatnie czuje się, że zadomowiło się na amen w sercach bieszczdolubów. Obawy czy się utrzyma na rynku były złudne :)
pozdrawiam :D
W numerze marcowym polecam serdecznie artykuł chłopaków z Magurycza, Damiana Nowak i Andrzeja Żygadły, na temat niemal mitycznej, obronnej, murowanej cerkwi w Uluczu, opatrzony zdjęciem tejże!!!!!!!!!!! do tej pory nie znanym!!! Fantastycznego odkrycia dokonali - o ile uparte grzebanie w archiwach można tak nazwać - odnajdując to zdjęcie! Im gratuluję, a Wam polecam lekturę. Hehe, pasjonaci górą!
Ulucz ? ....przepiękne, odjazdowe miejsce :wink:...zachęciłeś mnie Szymon !!
Cytat:
Zamieszczone przez
michaił
polecam prenumeratę...na prawdę ŚWIĘTY SPOKÓJ i czasem miłe zaskoczenie w domu, gdy się zapomni...:)
Tylko mają dziwny system - przyjmują prenumeratę zaledwie na 6 miesięcy i nie przypominają, że się kończy. Ostatnio zapomniałem przedłużyć. Ale pismo super, polecam !!!
Szkoda, oby to czasowo trwało krótko...
Cytat:
Zamieszczone przez
olatro
oby to czasowo trwało krótko...
Niestety, po takim zawieszeniu, powrócić na rynek nie jest łatwo. Zobaczymy, ja w każdym razie trzymam kciuki !!!
A nie wiecie gdzie można kupić stare numery ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Ina1973
A nie wiecie gdzie można kupić stare numery ?
Faktycznie na stronie tylko zdanie: "Dostępne są jedynie egzemplarze archiwalne, na zasadach dotychczas obowiązujących."
Jeśli nikt nie wrzuci info wcześniej, to wieczorem przepiszę Ci dane z czasopisma.
łe to już wszystko wiem teraz... a pani w kiosku wyzywała że się ociągają z kolejnym nr a to zawieszona sprawa jest...