- Wiesz, jak utrzymać głupka w niepewności ?
- No jak?
- Później ci powiem.
Wersja do druku
- Wiesz, jak utrzymać głupka w niepewności ?
- No jak?
- Później ci powiem.
Uwaga, niesmaczne!
Młody Ukrainiec ma żenić się z Rosjanką. Przed ślubem pyta starszych krewnych, jak postąpić podczas nocy poślubnej.
Ojciec radzi:
- Najpierw rzuć ją na łózko, a pokażesz, jaka Ukraina jest silna.
Wuj dodaje:
- Potem wyjmij swojego..., a pokażesz, jaka Ukraina jest wielka.
Wtrąca się dziadek:
- A potem zwal sobie konia, a pokażesz, jaka Ukraina jest niezależna.
No,Marcowy!Liczyłam na coś wyrafinowanego na pierwszy dzień wiosny!
Spotyka się po latach dwóch kumpli.
-Co tam u ciebie?-pyta jeden.
-Ożeniłem się.-odpowiada drugi.
- I jak tam twoja żona, ładna?
- Z twarzy ładna, ale figurę ma fatalną.
-Tak? A jakie ma wymiary?
-90/60/90
- Przecież to są klasyczne, wręcz rzeźbiarskie wymiary! Jak może ci się nie podobać?
- No bo druga noga ma tyle samo...
I jest wyrafinowany!... i nie tylko ze względu na zasygnalizowanie wkroczenia kalendarzowej wiosny, ale też na panujący trend językowy na Forum.
Dla mnie(!) to już żenada. Normalnie bym zaraportował zły post, ale lepiej niech jako pomnik pochwały elokwencji, hmmmm... stoi.
Hihi...
Ale jak Mod zapodał taki poziom, to my, szaraki, musimy się dostosować :))
Tylko boję się, że jak się dostosuję, to mnie Mod w mig zmoderuje :D
Więc się nie dostosuję :)
Odpuśćmy sobie. Znowu rozpęta się niepotrzebna dyskusja. Najważniejsze, że dowcip spełnia swoją funkcję-jest śmieszny. A można było go opowiedzieć naprawdę wulgarnymi słowami, a tak się przecież nie stało.
Amen.
Koledze Reconowi chciałbym zadedykować jego własny śmieszny dowcip, zamiast wykładu pt. "Negatywne skutki zapominania o kontekście."
Dziabkę chciałbym poprosić, żeby mi tu nie "modowała" :P Dowcip umieściłem jako użytkownik, jako mod jestem tu od sprzątania, a nie od wyznaczania poziomów czy trzymania pionów 8-)
Póki nie został złamany regulamin (a w moim pojęciu nie został), nie widzę podstaw do raportowania czy kasowania czegokolwiek. Chętnych do podyskutowania o forumowych standardach zapraszam do odpowiedniego wątku.
EOT z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich, także tych ze specyficznym poczuciem humoru :-)
Lubię dowcip absurdalny,mało dosłowny,taki ..dowcip dowcipny.Stąd mój wpis,który niechcący znów poruszył "mrowisko".
Wiosna,wiosna!Wiosna,ach to ty!!! Pozdrawiam!
Spotyka pająk pająka.
- Cze, co robisz?
- Gram w motylki
- Skąd masz?
- A, ściągnąłem sobie z sieci...