Cieszę się , że moi faworyci zwyciężają, gratuluję.
Wersja do druku
Cieszę się , że moi faworyci zwyciężają, gratuluję.
Dziękuje za uznanie
moje Gratulacje! :)
ale mam zapłon..
i moje! i moje też!! GRATULACJE oczywiście:-D
a dla tak szczególnego Eksperta (i od fauny i od flory i od innych ciekawostek) nawet okolicznościowy kwiatek wystroił się w odświętną muchę...:-D
Owacje i gratulacje!!!
Hej, trochę późno, ale i ja przybywam z bukietem obfitym w karoteny, ksantofile, cyjaniny i inne chlorofile...niechaj EKSPERT odgaduje co dostał :mrgreen:Cytat:
MARCINS!!!
Wielkie Gratulacje!!
Co prawda niekiedy po tych Twoich zagadkach chciałem Ci stworzyć kategorię Sadysta Roku, ale....
GRATULUJĘ:)
Drodzy moi,
Jako że przed nami gwóźdź programu, Powsimordowe emocje z pewnością sięgną zenitu. Dowiemy się, komu przyznaliście
Nagrodę Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego za rok 2009
POWSIMORDA 2010
w kategorii
FORUMOWICZ ROKU.
Kategoria ta była najsilniej obsadzona – w I turze nominowaliście aż 13 osób, jednak do finału dostała się piątka – bertrand236, don Enrico, marcins, Recon1 i Stały Bywalec. Warto wspomnieć, że w II turze Szanowny Elektorat wykonał dużą woltę – to właśnie miałem na myśli, pisząc o zaskakujących wynikach (oczywiście chodziło mi o zjawisko, a nie o konkretne osoby 8) ) Otóż kandydat, który do II tury dostał się z najlepszym wynikiem i ze sporą przewagą głosów, w finale spadł na miejsce (ex-aequo) drugie. Natomiast finalista, który awansował do ostatecznej rozgrywki z miejsca trzeciego, wysforował się wyraźnie na czoło i zwycięstwa już do końca nie oddał!
Co tu dużo gadać – Forumowiczem Roku „Powsimordą 2010” wybraliście
DON ENRICO!!!
Wielkie gratulacje i szacunek, Heńku! Rzeszów rządzi! :-D
Gratulacje Donie:)
Gratulejszyn:)