Odp: Czy budować mostki, kładki, barierki, schodki?
A ja bardzo proszę moderatora o wydzielenie i przeniesienie do off-topicu wszelkich pod-wątków o Unii Europejskiej, granicach, flagach, nacjonalizmach itd.
Zastanawiam się czy to forum w ogóle jest jeszcze bieszczadzkie.
Bo jeżeli jest to forum polityczne - to ja stad zmykam, polityki mam dość na co dzień, a w Bieszczady przyjeżdżam od niej odpocząć.
B.
Cytat:
Zamieszczone przez buba
tak mi sie skojarzylo- ze posiadanie potomstwa niekoniecznie musi oznaczac koniec wolnych wedrowek i zamkniecie sie w swiecie laweczek , barierek i wygodnych wypasnych kwater ...
A kto tak uważa? :shock: Po prostu jak masz dziecko (szczególnie w postaci "żywego złota") to przechodząc z nim przez most bez barierek myślisz przede wszystkim o bezpieczeństwie dziecka. Jeśli nie masz, to na obecność czy brak barierek po prostu nie zwracasz uwagi. O instynkcie rodzicielskim tu mówię, a nie o chowaniu potomstwa pod kloszem, czyli w "wypaśnych kwaterach z ławeczkami" :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Basia Z.
A ja bardzo proszę moderatora o wydzielenie i przeniesienie do off-topicu wszelkich pod-wątków o Unii Europejskiej, granicach, flagach, nacjonalizmach itd.
Zrobione. Choć posty są tak od czapy, że nie jestem pewien, czy tytuł odpowiedni ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Basia Z.
Zastanawiam się czy to forum w ogóle jest jeszcze bieszczadzkie.
Bo jeżeli jest to forum polityczne - to ja stad zmykam, polityki mam dość na co dzień, a w Bieszczady przyjeżdżam od niej odpocząć.
O ile pamiętam, to forum nigdy nie było całkowicie wolne od polityki, choć występowała ona w rozsądnych, strawnych porcjach. Poza tym to forum nie było też nigdy wyłącznie o Bieszczadach, a raczej o tym, co ludziom kochającym Bieszczady w głowie siedzi :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
O ile pamiętam, to forum nigdy nie było całkowicie wolne od polityki, choć występowała ona w rozsądnych, strawnych porcjach. Poza tym to forum nie było też nigdy wyłącznie o Bieszczadach, a raczej o tym, co ludziom kochającym Bieszczady w głowie siedzi :-)
Sorry za trochę ostry ton, ale ja na prawdę mam absolutnie dość polityki !!!
A jeżeli ktoś nadal chce sobie dyskutować niech sobie dyskutuje w off-topicu, a ja te wątki będę omijać.
B.
Basiu skąd u Ciebie taka nagła dbałość o temat i zakres wątków. Jeszcze nie tak dawno temu Krym lokalizowałaś w Beskidach Wschodnich zdaje mi się i do teraz nic z tym nie zrobiłaś.
A propo mostków i mosteczków, ławek i poręczy, płotków i balustrad to w lasach coraz mniej ich powstaje i pewnie tendencje się utrzymają. Pal licho jeszcze jak coś jest z drewna ogrągłego wyrobionego powiedzmy na miejscu lub kamienia. Najgorsze są koszmarki stalowo-plastikowe, bo im czas długo pozwala na rażenie w oczy.
Cytat:
Zamieszczone przez
marcins
B. Najgorsze są koszmarki stalowo-plastikowe, bo im czas długo pozwala na rażenie w oczy.
i nawet na ognisko sie nie nadaja ;)
...Budować budować ale tylko Takie : http://dobraidea.pl/2011/03/zywa-arc...y-cherrapunji/ swoją drogą bardzo fajny portal, polecam... :)
Statystyki moim zdaniem nie kłamią. Może głosowanie? Kto za, a kto przeciw i kto sie wstrzymał?
Cytat:
Zamieszczone przez
trzykropkiinicwiecej
Bajka !! też jestem za takową architekturą !!!!!
Wybieram się tam w maju: Suspended wooden bridge over the Nera in the Nerei Gorges, Romania
Jak się Wam podoba taka kładka? Polecam obejrzenie całej panoramy.
Ładnie tam.Fajna ta wykuta ścieżka w ścianie,choć taka ceprostrada trochę.W przełomie Hornadu w Słowackim Raju są wystające klamry ze ściany,jeszcze fajniejsze.