Ha !
Po raz wtóry wygrywa mój kandydat :)
Gratulacje jak najbardziej zasłużone.
Zawsze z największa przyjemnością czytam opisy przygód Buby, na dodatek tak pięknie ilustrowane :)
I bardzo często są one dla mnie inspiracja dla moich podróży.
B.
Wersja do druku
Ha !
Po raz wtóry wygrywa mój kandydat :)
Gratulacje jak najbardziej zasłużone.
Zawsze z największa przyjemnością czytam opisy przygód Buby, na dodatek tak pięknie ilustrowane :)
I bardzo często są one dla mnie inspiracja dla moich podróży.
B.
wtak :
Mam nadzieję że nikt w to nie wątpi, nie zmienia to jednak ciekawostki że :Cytat:
Zdaje się, że buba zakarpackie UA Bieszczady troszkę zna.
korespondentem roku została koleżanka która nie napisała w ciągu roku ani jednej relacji z Bieszczadów.
Taka była wola większości i bawmy się dalej.
Fruwają jeszcze serpentyny, confetti i korki od szampana dla Buby, a ja zapowiadam kolejną odsłonę:
Już jutro o godz. 10.00 poznamy Eksperta Roku!
Nie zaśpijcie! :-)
GRATULUJE!!!
ps-czy ja idę na zwycięzcę mordolotka?
na tę chwilę 3 na 3;-))
:lol: Buba-wierzyłem w ciebie !!! ;) (..i co ?? WYCHODZI NA MOJE ?? !! )
Oj Buba Buba - moc gratulacji i uścisków. :)
BRAWO BUBA!!!!!Nawet nie wiesz jak się cieszę że zostałaś doceniona!Teraz bierz się do oblewania zwycięstwa a od jutra do pisania!Taki tytuł zobowiązuje...czekamy na więcej!!!
łosz kurcze!
nie wiem co powiedziec...zatkalo mnie troche...ciesze sie ze opisy sie podobaly! dzieki.. dzieki przewielgasne!!!!!!!!! :-) jestescie kochani! jak tylko los bedzie łaskawy to mam nadzieje i w tym roku nie spoczywac na laurach i przyrzucic troche nastepnych relacji. W koncu wiosna juz bardzo blisko! a i planow sporo, oj sporo.. ;)
ale w relacji z 2009 roku z gorganow uwzglednilam bar "u kojota" w ustrzykach dolnych :-) i kiedys tez sanockie ławki dworcowe!!!