Halo, wiem, że jeszcze dość wcześnie ale może ktoś już zaplanował majówkę w Bieszczadach i przygarnąłby 2 osoby z okolic Katowic do swojego wozu.
Preferowana data wyjazdu: 26 kwietnia.
Wersja do druku
Halo, wiem, że jeszcze dość wcześnie ale może ktoś już zaplanował majówkę w Bieszczadach i przygarnąłby 2 osoby z okolic Katowic do swojego wozu.
Preferowana data wyjazdu: 26 kwietnia.
Poszukuje transportu z Lublina w Bieszczady. W okolicach 17/18/19 kwietnia ;)
Wyruszam na KIMB w sobotę 17.05. o 4-5 rano, trasa: Warszawa - Radom - Kielce - Jasło - Dukla - Komańcza - Łupków. Jak komu po drodze, zapraszam na PW.
... jutro po południu, lub wieczorem ruszam 18, lub jak kto woli E 36( prawie od samej granicy z NRD:mrgreen:), a później A 4 do Sosnowca, a rano Sosnowiec-obwodnica Krakowa-Brzesko-Zakliczyn-Gorlice-Pielgrzymka-Nowy Żmigród-Dukla-Jaśliska- UG-Tarnawa Niżna. W środę... dwa miejsca... powrót w niedzielę, albo z Wetliny, albo gdzieś z okolic Łupkowa....więc jeśli ktoś...coś....to można na pw...
Nocny ekspres Poznan - Tarnow - Radocyna. Start w piatek wieczorem/poznym wieczorem 4 lipca 2014. Jedno miejsce wolne, plecak itp. Mozliwe zboczenie z trasy w inna czesc Beskidu Niskiego wg rozsadku, cena ok 80-90zl.
http://www.blablacar.pl/podroz-warszawa-cisna-31207247
Jeszcze jedno miejsce zostało.
pozdrawiam
mikolajgos@gmail.com
Szukam transportu na trasie Lublin - Bieszczady, w okolicach 21 czerwca.tel. 782 109 128@: domiithenoise@gmail.com
Na blablacar sa ogloszenia:
Lublin - UG, wyjazd w czwartek o 5.00
Lublin - Brzozow, wyjazd w piatek o 18
Lublin - Iwonicz, wyjazd w sobote o 11
Jedzie ktoś może jutro po południu (od 17): Rzeszów - Dukla? (a konkretnie Barwinek) ?
Potrzebuję dostać się do Cisnej. Najlepiej niedziela/poniedziałek 6/7 lipiec. Z dowolnego komunikowalnego miasta (Warszawa, Katowice itp). Ja i pies mój spolegliwy.
Jutro wieczorem. Z Poznania via Jarocin, Wroc, KRK, Tarnów, Cisna. 2 miejsca są
[OFERUJĘ]
15.08.2014r. z Przemyśla (rano) - 2 lub 3 miejsca do okolic Ustrzyk Górnych
17.08.2014r. w przeciwnym kierunku.
Witam,
bede jechal ze Szczecina do UG przez Wroclaw i z powrotem. Termin: 20.09-28.09. Terminy moga sie zmienic o 1-2 dni ze wzgledu na pogode . Obecnie mam 2 miejsca . Pozdrawiam trolik
Witam Bieszczadników! W nocy z 2/3 października będę jechał autkiem z Łodzi do Ustrzyk Górnych i będę miał dwa wolne miejsca, więc mogę kogoś zabrać nawet ze sporym plecakiem jakby co. Powrót planuję 9 października wcześnie rano. Jakby ktoś był chętny to proszę dać znać na maila a się jakoś dogadamy co do szczegółów.
Mail: maciej2410@op.pl
Pozdrawiam, hej.
Szukam transportu dla 2 osób z plecakami do Ustrzyk Górnych lub Cisnej. W terminie 7/8 września.
Szczegóły i zwrot paliwa do ustalenia.
Mój mail: megakaj@op.pl
Moja kom : 792 729 982
Ogłoszenie jest wciąż aktualne jakby co:)
Witam Bieszczadników! W nocy z 2/3 października będę jechał autkiem z Łodzi do Ustrzyk Górnych i będę miał dwa wolne miejsca, więc mogę kogoś zabrać nawet ze sporym plecakiem jakby co. Powrót planuję 9 października wcześnie rano. Jakby ktoś był chętny to proszę dać znać na maila a się jakoś dogadamy co do szczegółów.
Mail: maciej2410@op.pl
Pozdrawiam, hej.
Wybieram się w Bieszczady w najbliższy weekend.
Wyjazd z Poznania w sobotę 27 lub niedzielę 28 września, powrót po 5-7 dniach.
Planuję jechać przez Leszno, Wrocław, Katowice, Kraków, Tarnów.
Mam 2 wolne miejsca w samochodzie.
Zapraszam w miłą podróż. :-)
Czasu do wyjazdu (noc z soboty na niedzielę) coraz mniej, więc ew. zainteresowanym przejazdem/przejazdami podaję telefon kontaktowy: 729 475 237.
Ja też wyjeżdżam w Bieszczady (huraaa!!!!). Żona pracująca zostaje w domu, więc mam 2-3 miejsca wolne. Jadę prawdopodobnie 19 października (niedziela) kole południa. Dzień wcześniej mam rodzinną imprezę, więc wyjazd może się opóźnić o parę godzin ;-) (Chociaż myślę, że wyjadę już ok 11.00 - czego nie robi się dla ukochanych gór i przede wszystkim, lasów). Jadę z Bydgoszczy przez Łódź do Strzebowisk.
Zastanawiam się nad Bieszczadami w terminie 13-16 lub 17 listopada. Mam pojazd i 3 miejsca wolne. Jechałbym z Warszawy. Czy ktoś chętny?
Będę jechał w Bieszczady na Sylwestra.Wyjazd 27.12 trasa Działdowo -Warszawa-Radom - Rzeszów-Wetlina.Mam jedno wolne miejsce
Uciekam z Warszawy w głuszę i samotność na Święta...
Gdyby ktoś się wybierał w Biesy 23-24.XII i miał wolne miejsce w samochodzie - bardzo proszę o info.
Jutro wieczorem już będę na Rawkach....ale fura cała zajęta chyba....
w czwartek lecę w Bieszczad. ruszam z Wawy ok. 15. W Radomsku przesiasiadka ale jedno miejsce jest wolne. Docelowo, pierwsza noc-Łupków- Szwejkowo czyli u Krysi.
zainteresowanych zapraszam:yamat@poczta.onet.pl
2 miejsca w aucie z Poznania.
są
Witam. Pierwszy raz zamieszczam post, ale obserwuję forum od dawna. 28 czerwca będę jechał w Zagórza do Wetliny busem, start ok. 11:30 tj, po przyjeździe pociągu z Gdyni. Koszt busa to 160 zł już go zamówiłem, wraz ze mną jadą jeszcze trzy osoby, może ktoś byłby chętny? Możemy dobrać cztery osoby. Koszt na osobę przy ośmiu pasażerach to 20 zł
Jeżeli ktoś zainteresowany to uprzejmie proszę o wiadomość na mail: rafalszef@gmail.com
Jeżeli post jest w niewłaściwym miejscu to przepraszam.
Pozdrawiam,
Rafał
Szukam transportu z Ostrowa Wlkp. (lub okolic do 100 km) w Bieszczady: od 27 czerwca. Już się nie mogę doczekać... mój email: rajas@poczta.onet.pl
Czesc,
jezeli bylby ktos chetny, to jade z Sandomierza do Wetliny trasa w linku w piatek, 26-ego czerwca, wyjezdzam o 12-tej z Srza.
Podroz powrotna w niedziele w godzinach 14-16.
https://www.google.com/maps/dir/Port....1433611?hl=en
Witam, szukam transportu na 7 lipca z Ostrowa Wielkopolskiego (lub okolic: Poznań, Wrocław, Kalisz) docelowo Wołosate, ale może być gdzieś w Bieszczadach, np. Ustrzyki Górne czy Dolne, Lutowiska, Wetlina, Cisna... I powrotu na 25 lipca - trasa odwrotna. Oczywiście udział w kosztach paliwa i mniemam, że miłe towarzystwo :)
Witam! Z ostatniej chwili : mam 2 wolne miejsca do Cisnej - trasa przez Busko Zdrój, Tarnów, Jasło, Rymanów, Sanok, Lesko, Terkę. Wyjazd w piątek około godziny 11.00 26.06.2015 z Kielc okolice ul. Śląskiej. Powrót 11-12.07.2015. Kontakt: mister.jones@interia.pl
Pozdrawiam!
Mister
Czym można najszybciej dojechać (publiczny transp.) z Wawy do Ustrzyk Dolnych lub Polańczyka?
Autobus (jaki, skąd) sam czy łączony z PKP?
Neobus
Cześć,
wpadłem na pomysł, żeby pojechać w Bieszczady na kilka dni. Ze względu na ograniczone fundusze wyjazd dojdzie do skutku tylko wtedy, gdy uzbieramy komplet pasażerów (mogę zabrać 3 osoby). Planuję wyjechać z Warszawy w nocy w soboty na niedzielę około godz. 1:00. Miejscem docelowym są Ustrzyki Górne. Droga prawdopodobnie będzie wiodła przez Radom i Rzeszów. W drodze powrotnej wyjazd planuję we środę (05.08) na mniej więcej godzinę 20:00, choć znając swoje szczęście, to pewnie będzie później. Koszt przejazdu w jedną stronę za osobę, to 45 zł. Zapraszam :)
15.wrzesień(rano) jedziemy do UG i zostajemy do 19 lub 20 (sobota,niedziela), mam 2 wolne miejsca w osobówce. Trasa Sandomierz - Rzeszów na UG. W planie namiot/schronisko oraz trasy w spokojnym tempie. Jak jest ktoś zainteresowany to proszę pisać na prywatną wiadomość.
Ogłoszenie już nie aktualne.
Jęsli sie nic nie wypitoli 24 września jadę w Bieszczad. Mogę mieć dwa lub trzy miejsca wolne...Jesli ktoś chce-zapraszam na prive.
jednak sie wypitoliło więc zmiana daty. ruszam 01/10...ok 15. z wawy.
Dzień dobry!
Szukam transportu dla siebie i swojego plecaka z Rzeszowa do Cisnej w dniu 07.10.2015 (środa), w godzinach popołudniowych (po 14). Oferuję miłe towarzystwo, "ściepę" na paliwo oraz przyjazną atmosferę.
Pozdrawiam,
Przemek
Hej, powyższa prośba nieaktualna. Wyjazd się przesunął - jadę dzisiaj.
Pozdrawiam!