Odp: Znasz Bieszczady? Detale
droga z Dwernika na Procisne oto odpowiedz jest:)
8 załącznik(ów)
Dla podpowiedzi powiem że informacji na temat tego przysiółka nie znajdziecie w internecie, ani żadnym innym google.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin
Dla podpowiedzi powiem że informacji na temat tego przysiółka nie znajdziecie w internecie, ani żadnym innym google.
A na jedynie słusznej mapie znajdzie się kilkanaście, a nawet chyba kilkadziesiąt nazw takich przysiółków. Niestety raczej na tych polankach nie byłem, więc strzelam w miejsce, do którego już od lat się wybieram: Jasieniów?
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
A na jedynie słusznej mapie znajdzie się kilkanaście, a nawet chyba kilkadziesiąt nazw takich przysiółków. Niestety raczej na tych polankach nie byłem, więc strzelam w miejsce, do którego już od lat się wybieram: Jasieniów?
Zepsułeś całą zabawę :) i od teraz miejscowość istnieje w internecie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin
Zepsułeś całą zabawę :)
O kurka wodna! Trafiłem? Idę wysłać totka :razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
gdzie jest Jasieniów?
Jak to gdzie, Marcin już napisał:
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin
.. w internecie.
;)
A tak na prawdę, to w połowie drogi między Capówką a Witachową Stajnią :mrgreen:
1 załącznik(ów)
Odp: Skąd znam ten widoczek ?
Pokuszę się jeszcze na jedną tapetkę. Tym razem już nie widoczek ( nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem zgadywanki, ale niech tam...) lecz mała ruina. Myślę, że dla "starych" Bieszczadników to nie będzie żaden problem.
Załącznik 32059
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszek1509
Pokuszę się jeszcze na jedną tapetkę. Tym razem już nie widoczek ( nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem zgadywanki, ale niech tam...) lecz mała ruina. Myślę, że dla "starych" Bieszczadników to nie będzie żaden problem.
Załącznik 32059
Horodek - ruina schroniska :)
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Horodek - ruina schroniska :)
Trafiony zatopiony :). Strasznie bym się zdziwi, gdyby taki "łazik" bieszczadzki, nie znał takiego miejsca :smile:. W przygotowaniu mam zagadkę na spostrzegawczość.