Odp: Znasz Bieszczady? Detale
Cytat:
Zamieszczone przez
tomas pablo
to Otryt ?.....
Niestety nie :(. Oczywiście nie oczekuję dokładnej odpowiedzi, bo to raczej trudne, lecz jaka to okolica. W/g legend bieszczadzkich tam obradowały zakapiory różnej maści :).
Zakapiory były i niech sobie będą, mnie niestety ten temat interesuje średnio, ale jakbyś dał całą skałkę a nie jakąś wyrwę to można coś popróbować :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Zakapiory były i niech sobie będą, mnie niestety ten temat interesuje średnio, ale jakbyś dał całą skałkę a nie jakąś wyrwę to można coś popróbować :)
No dobrze, niech stracę, ale podaj mi namiary na Worłysko. Coś mi chodzi po głowie ale jakaś zaćma mnie ogarnęła :(.
Załącznik 32079
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszek1509
No dobrze, niech stracę, ale podaj mi namiary na Worłysko. Coś mi chodzi po głowie ale jakaś zaćma mnie ogarnęła :(.
Naprzeciwko Dżbyru. A te skałki to gdzieś, kiedyś widziałem...tylko gdzie? Wiem już! Chyba w Bieszczadach! :)
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Na przeciwko Dżbyru. A te skałki to gdzieś, kiedyś widziałem...tylko gdzie? Wiem już! Chyba w Bieszczadach! :)
Super celny strzał :). Na pewno tamtędy przechodziłeś i pewnie nie jeden raz. Skałki znajdują się tuż przy szlaku, no może 15 m po prawej lub lewej, w zależności od celu wyprawy, idąc na północ lub na południe. Na Dżbyrze byłem i dlatego, coś chodziło mi po głowie. Tam też jest frajda. Dzięki za podpowiedź.
Jak tak piszesz, to mogą być to okolice szlaku Durna - Łopiennik?
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Jak tak piszesz, to mogą być to okolice szlaku Durna - Łopiennik?
Wiedziałem, że można na Ciebie liczyć. A dokładnie to okolice Durnej w odległości ok.600 m na północ. Gratuluję :).
1 załącznik(ów)
Tym razem coś z mgłą w tle. Co tak czule otuliła ?.
Załącznik 32250
Może ta droga i budynek znajdują sie przy przekaźniku na Jaworze?