Re: A może by jednak trochę pospać zimą...
Cytat:
Zamieszczone przez Kriss40
Jednak brak snu żle robi na misie... oj źle...
Z pewnością - ale nie zwolniło to żadnego znanego mnie osobiście misia bieszczadzkiego od myślenia i przyzwoitości.
Pozdrawiam
i wolę być nielubianym przez 365 dni aniżeli w tym dniu przyjmować podzięki za fałsz (bo chyba nie nazwiecie tego składaniem życzeń)
Cytat:
Zamieszczone przez Michał
Cytat:
Jednak brak snu żle robi na misie... oj źle...
Z pewnością - ale nie zwolniło to żadnego znanego mnie osobiście misia bieszczadzkiego od myślenia i przyzwoitości.
Pozdrawiam
i wolę być nielubianym przez 365 dni aniżeli w tym dniu przyjmować podzięki za fałsz (bo chyba nie nazwiecie tego składaniem życzeń)
O przyzwoitości wole sie nie wypowiadac, natomiast tego, że brak snu na myslenie źle wpływa, to chyba udowadniać nie trzeba...
Pozdrawiam
Cytat:
O przyzwoitości wole sie nie wypowiadac, natomiast tego, że brak snu na myslenie źle wpływa, to chyba udowadniać nie trzeba...
Pozdrawiam
Lepiej przeczytaj jeszcze raz poprzedni mój post i zastanów się, czy aby na pewno był do facetów. dalszą wymianę zdań proponuję na priva, gdyż nie chcę dobić sobie statusu gaduły forumowego postami o ...... Maryni
Pozdrawiam
P.s.
Jestem misiem opolskim - u nas tempczer up 0 Celsusu - więc kimanie mam z bańki i całą reszta tego co sugerujesz jest do bani.
Ależ chyba tylko o tochodzi... (tobie)
Do bani to sa chyba te twoje posty...własnie o d... Maryni. I chyba o to ci tylko chodzi, zeby ich po prostu dużo natrzaskac...hihi.. Baw sie więc dobrze, bo ja wysypiam sie (w przeciwienstwie do ciebie) i zachowałem na szczęście jasnośc umysłu...Jedno jest pewne - zgadzam sie z tobą, że ta dyskusja nie ma sensu...
Na tym kończe polemike - musisz sobie innych sprowokować do bicia postowego rekordu... sorki.
Pozdrawiam
Kris40