jestem za
Wersja do druku
jestem za
Zgadzam się, ale pod warunkiem, że Wysoki Kongres powoła speckomisję ds. wyjaśnienia okoliczności zniknięcia mojego skarbu, przekazanego dla mnie w ub. roku przez II KIMB.
Ja jestem także za Sękowcem, oczywiście nocuję w namiocie:))))) dla VIPów! Bardzo miło bedzie mi wrócić własnie tam. SB nie martw się, razem wykopiemy, nie wierzę , że wilki osmieliłyby sie przekopać ogródek P.Basi i zabrać Twój skarb, jestem pewna że ciągle tkwi w ziemi.
Pozdrawiam
Agnieszka
A nagrode jakas wyznaczyles za odnalezienie skarbu (tylko nie proponuj 10% wartosci) to musi byc cos extra ;)Cytat:
Zamieszczone przez Stały Bywalec
Dobrze, niech więc będzie całe 100% dla znalazcy. Musi się liczyć tylko z koniecznością zapłacenia podatku od nieujawnionego źródła dochodu. Bo gdyby znalezienie skarbu ujawnił, to przeszedłby on na własność Skarbu Państwa.Cytat:
Zamieszczone przez irek
Mnie się tam Dertyego propozycja podoba - rzeczywiście nie jest to najtańsze rozwiązanie - ale ....
Myślę że będziemy się doskonale bawić, a nie jedziemy tam przecież na miesiąc, a tylko na kilka dni i majątku na to nie wydamy. Poza tym atmosfera sprawdzona więc wiadomo, że nie od miejsca a od naszych starań zależy to, jak sie będziemy bawić.
Sękowiec jest ok.
Pozdrawiam
J.
a ja nie wiem a Zbyniek to jeszce mniej wie niz ja:)
Ludzie byleby z Wami i w Biesy. A Wy nas jak dzieci za raczkę prowadzcie:)