Jestes pewny tej ceny? :)Cytat:
Zamieszczone przez banan
Wersja do druku
Jestes pewny tej ceny? :)Cytat:
Zamieszczone przez banan
Mogłoby być - tyle że to juz teren Nadlesnictwa Lutowiska, a nie Baligród. Ale nadaje sie ;)Cytat:
Zamieszczone przez banan
WitajCytat:
Zamieszczone przez Hilf
Nigdy nie było i nie będzie takiego szlaku. Dlaczego?
Sam sobie jesteś w stanie odpowiedzieć na to.
Dziwię się, że nikt wyraźnie o tym nie powiedział do tej pory.
Oczywiście jeżeli chcesz takiej wędrówki, to możesz sam sobie ją zaplanować. Ale nastaw się, że zajmie Ci to parę lat. Na nowych mapach masz zaznaczone nieistniejące wsie, nic więc trudnego opracować marsz według mapy. Jeżeli wzrok Ci dopisuje - znajdziesz ślady po starych wsiach, osadach. A jeżeli dopisze Ci szczęście spotkasz staruszków, z którymi możesz na ławeczce pogadać jak niegdyś bywało. Browarki wskazane.
Do dnia dzisiejszego niektóre nazwy przystanków PKS to te sprzed wielu. wielu lat (vide Karolów).
Miłego i sympatycznego poznawania Bieszczadów.
Pozdrawiam
W Sekowcu jest kilka domkow niezagospodarowanych tzn bez wody toalety i wszelkich wygod, i one sa tanie nawet 6zl od osoby (oczywiscie na terenie osirodka jest dla takich klientow wspolna lazienka i toalety) a spanko tam przednie trenowalem w lato fajniej niz w domkach lux ;)Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
O, to ciekawe info, myślałem że p.Basia ich nie wynajmuje, bo oficjalnie w cenniku ich nie ma. Jak ktoś nie ma specjalnych wymagań, to jasne że jest to rozwiązanie.Cytat:
Zamieszczone przez irek
Nie oglasza tego co by sie towarzystwo wiesz jakie nie najechalo ;) ale mi sie ten standart podoba jest bardziej bieszczadzki. Cena namiotu a jak pada to warunki nieporownywalne.
Dla mnie Bomba :D
Domki lux <nie>
Rozumiem że jak juz uda mi sie tam dotrzeć mam Pozdrowić p.Basie od Irka, i się ładnie uśmiechać a ona bedzie wiedziała że niepotrzebuje luksusu :wink:
Jak bedziesz za bardzo szczerzyl zęby to dostaniesz miejsce w komórce za barem. Standard very-bieszczadzki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Hilf
Albo dostaniesz w zeby od meza pani Basi ;)
A podobno "Tubylcy " są tacy gościnni :wink:Cytat:
Zamieszczone przez irek