Proponuję, aby (niezależnie od formalnej procedury odwoławczej) wykorzystać możliwości, jakie daje ten link:
http://www.sg.gov.pl/redakcja/index.asp
Wersja do druku
Proponuję, aby (niezależnie od formalnej procedury odwoławczej) wykorzystać możliwości, jakie daje ten link:
http://www.sg.gov.pl/redakcja/index.asp
Zgadza sie, i dobrze, ze Darek napisal do SGCytat:
Zamieszczone przez Piotr
Sorry - ale to co mowisz to bagatelizowanie sprawy "jednego wywala wiecej czy mniej - wsio ryba". Jakby Ciebie wywalono z z kraju X, gdzie brales w jakims projekcie to przypuszczam, ze zdanie mialbys inne. Ponadto takie rzeczy od razu trafiaja na tapete po drugiej stronie gazety i od razu sa wypominane na takich spotkaniach jak Lubnia itd.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
Naglosnic sprawe? Czy kogos wywalic dla przykladu?Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
A jeszcze lepiej będzie jak ktoś stamtąd odpisze. Czekaj tatka latka... Chyba żebym sie zdziwił.Cytat:
Zamieszczone przez Stachu
Jakby mnie wywalono i gdyby to co pisze się i mówi na temat było prawdą, to mialbym pretensje tylko i wyłącznie do organizatorów. Postaraj sie popatrzec na to arbitralnie, bez emocji - sprawę ewidentnie zawalił organizator. SG robi to co do niej należy i nie ma czasu sie zastawiać i gdybac o okolicznościach, a kto to, a po co to, itd - ma byc czarno na bialym wiza + zezwolenie na pracę. SG nie jest od oceniania czy delikwenci wykonują pozyteczna prace tylko od egzekwowania przepisów!Cytat:
BTW: obiła mi sie gdzies o uszy teoria, że to jedne "pismaki" doniosły do SG, a drugie pismaki szybko sprawe opisały jako megasensjacja, skandal, itp...
Gdybać.Cytat:
Wiesz - niby wplynelo zapytanie do rzecznika prasowego, ktory ma obowiazek odpowiedziec ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
ano jakby nie patrzec racjaCytat:
Zamieszczone przez Piotr
ja tam jestem wyczulony ta takie informacje, ktore sie "obijaja o uszy". Z jednej strony zmusza to czleka do drazenia tematu. Ale z drugiej strony nie jest sie w stanie ich od razu zweryfikowac i takie 'njusy' potrafia spowodowac, ze wyrabiasz sobie nieslusznie zdanie na jakis temat, a potem moze sie nagle okazac, ze jest zupelnie odwrotnie.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
Pozyjemy, zobaczymy.
Tak czy owak - niepotrzebnie namieszano lub zawalono...
mozna rzec - 'no to fest' ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Stały Bywalec
mieszkańcy michniowca nic o tym projekcie nie wiedzą ,podejrzewam ,że to jakaś podejrzana sprawa wszak fachowców w okolicy nie brakuje np.ze stow.bieszczadzkie drewno -remontują teraz cerkiew w smolniku a czech podobno 2 lata szukał fachowców
A ja zaatakuje mega OT - Stachu - masz czaderskiego avatara. Co to za ptak ?
Puszczyk ?
Sóweczka ;D Jedna z ciekawszych i najmniejszych sów - moja ulubiona ;-)
Chyba jedyna z sów, która nie lata po nocy.
Jest śliczna
Długi
feliks, o ile dobrze mi wiadomo to wsrod czlonkow Stowarzyszenia Bieszczadzkie Drewno nie ma ciesli huculskich. Pozdrawiam, Andrzej Czech.Cytat:
Zamieszczone przez feliks