-
Pierwszy atak radości wywołany bliskim sercu tematem już minął-czas na 'określenie się" ;).
Jak najbardziej jestem za drugą polowa Maja-mniej ludzi,a i cieplej....
(a tak swoja drogą,to propozycja Vikiego,coby organizować KIMB-y co kwartał też jest warta przedyskutowania,bo KIMB-ów nigdy dosyć)
Miejsce?...Sękowiec jest fajny,ale Manio ma racje-brak wiekszej sali "rozbija" grupę ,a Musimy się liczyć z tym,że na kolejny KIMB przyjedzie jeszcze więcej osób niż na ostatni...czyli jestem za "Pantałykiem" w Dołżycy.
Na plus tego miejsca przemawia też fakt,że tamten teren,równie piekny,nie został jeszcze dokładnie spenetrowany przez Nas,a po takim paśmie Magurycznego,Chryszczatej warto połazikować ,tak jak po Otrycie.
Pozdrawiam.
-
Jasne, że poza długimi weckendami nlepiej, bo ludzi mniej...... O beczce piwa w Sękowcu tez słyszałem :mrgreen: . I pomysł mi się podoba. Ale można też i w Dołżycy sie spotkać - a "zimowy" KIMB uważam za dobry pomysł :mrgreen: Ale nie w terminach "feryjnych".
Generalnie dostosujemy się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
A nasz Dariusz Mikołajewicz Admin milczy ...
:roll:
... i notuje, kto tu wychodzi przed orkiestrę.
:?
-
SB - roli Darka nikt nie kwestionuje, gdyby był w oststnich dniach na czacie, to pewnie sam by wpadł na pomysł zamieszczenie takiego posta... Ja wolę swoją drugoplanową rolę organizacyjną...
Pozdrawiam Darka i SB zresztą serdecznie:)
-
Ludzie! Opamiętajcie się! Bieszczady nie kończą się na Sękowcu!
Może Wola Michowa albo Ustrzyki Górne? Najbardziej jednak jestem za Jaworcem.
S.B. Proponuję jednak wpisać do Regulaminu aby każdy KIMB odbywał się w innym miejscu.
Pozdrawiam
J.Lupino
-
To niezły pomysł. No- może nie tak że każdy w innym miejscu, ale "nie częściej niż" w tym samym :mrgreen:
-
Wiem, że niektórym pomysł się wyda wręcz niedorzeczny :D ... ale dla mnie to jedyny możliwy termin... więc co tam – strzelam :D
a może by tak 11 czerwca... ?
Co do miejsca popieram – Jaworzec
pozdrawiam
hanka
-
Co do mojej osoby to jestem ZA :)
Za - abyście ustalili miejsce
Za - terminem obranym przez Was (mam w końcu niedaleko)
Za - tym też, aby pominąć moją formalną i pisemną zgodę (bo jak sądzę wydawać jej nie muszę :))
Tak więc czujcie się swobodnie ;)
-
No to mówcie gdzie, kiedy, kto może być i sprawa prosta. Termin to 09.05-29.05-2005 rok.
Co do miejsca też wydaje mi się sprawa prosta bo każde oprócz Sękowca.
Nie jestem do niego uprzedzony ale Jawrzec wydaje mi się bardziej dogodny.
Jeżeli chodzi o noclegi to Kalnica jest ok. a Smerek, Przysłup i Wetlina w zasięgu.
ps.
To nie jest absolutnie żadna reklama, każde miejce w Biesach oprócz Sękowca ma równe szanse.
A może u Betona w Komańczy (o ile tam jeszcze jest bo nie byłem tam od '97 roku)
Pozdrawiam
J.Lupino
-
Termin dowolny majowo-czerwcowy (poza długimi weckendami), miejsce dowolne, ale dostępne dla zmotoryzowanych nie-terenowo :)