Piotr - niestety nie trafiłeś,próbuj dalej
wojtekbieszczad - musisz jaśniej napisać na co się decydujesz...
Dla ułatwienia dodam że jest to napewno San.Ale gdzie to zdjęcie jest zrobione?
Wersja do druku
Piotr - niestety nie trafiłeś,próbuj dalej
wojtekbieszczad - musisz jaśniej napisać na co się decydujesz...
Dla ułatwienia dodam że jest to napewno San.Ale gdzie to zdjęcie jest zrobione?
Próbuje, ale strzelam na chybił trafił, bo nie mam przekonania (czyt. pojęcia):Cytat:
Zamieszczone przez WALDI
1. San poniżej zapory w Myczkowcach, z drogi nad Skałkami Myczkowieckimi.
2. ...Rajskie :)
...
:roll: ciekawe czy tak się podlizuje ze względu na ten serniczek.. :mrgreen: Mnie też będzie bardzo miło Wojtku...Cytat:
Zamieszczone przez wojtekbieszczad
Piotr - widzę że jestęś jednym z wytrwalszych "forumowiczów" jezeli chodzi o ilość wpisów. Jak myślę Bieszczady znasz dobrze i za następnym razem możesz odgadnąć.Niestety tym razem nadal PUDŁO.Wcześniej czy później wpadniesz na dobry trop. Szkoda tylko że tak mało osób próbuje tą zagadkę odgadnąć.Warto wytężyć swoje komurki bo jak kiedyś zrobię opis tego zdjęcia to okaże się ono sporą ciekawostką jak myślę.
Następna podpowiedź.
Śmiem twierdzić że jestem jedynym posiadaczem tego zdjęcia i na dobrą sprawę nikt już go jak przypuszczam nie powtórzy.
wojtekbieszczad - jasne mój błąd Nie skapowałem się że odpisywałeś nie na moją zagadkę.
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś zmierzył się i z moim zdjęciem.
powodzenia
Gdzie tam, ja napisalem moze z 50 postów, reszte mi pododawali ;)Cytat:
Zamieszczone przez WALDI
Co do zagadki: poddaje sie. Absolutnie nie kojarze miejsca, a strzelac moznaby jeszcze długo. Tym bardziej jeśli jest to stan chwilowy, np. podczas powodzi.
Wydaje mi się że to Jezioro Solińskie podczas napełniania, po wybudowaniu zapory.
Piotr - pewnie za młody żeby o tym pamiętać
Gdzie tam, ja napisalem moze z 50 postów, reszte mi pododawali Wink
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dlaczego mnie nic nie dodają?
Co do zagadki: poddaje sie. Absolutnie nie kojarze miejsca, a strzelac moznaby jeszcze długo. Tym bardziej jeśli jest to stan chwilowy, np. podczas powodzi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie to nie jest stan chwilowy,a co do powodzi to się nie mylisz .Była ogromna nawet nie wyobrażasz sobie jak potężna.
Irek - odpowiedź nadejdzie później
powodzenia
W którym roku?Cytat:
Zamieszczone przez WALDI
w 1980 rokuCytat:
Zamieszczone przez Piotr