...ad astraCytat:
Zamieszczone przez długi
Wersja do druku
...ad astraCytat:
Zamieszczone przez długi
"Przez trudy do gwiazd"...- niechaj bedzie mottem i tu ;)
Pozdrawiam
siedze na obczyznie teskno mi do gorek bratu zazdroszcze strasznie...Ale jak to spiewa m. czyzykiewicz: Wiele drog juz przebyem i byas wszedzie tam gdzie byem...To o bieszczadach... chciabym tam byc ale zbiera sie na to ze dop w zime tam bede
pozdr dla wszystkich forumowiczow...
sęk w tym że on właśnie pracuje ;)Cytat:
Zamieszczone przez długi
Cytat:
Zamieszczone przez Bison
Dziękuję :mrgreen: i również pozdrawiam. Sądząc po tekstach Twoich postów to chyba nie jest tak źle..i strach mam nadzieję też już minął??? Bądź nadal dzielny..i sie nie puszczaj :wink: :wink:
A on się bał, że będzie się puszczał? Nie rozumiem....Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
Pozdrawiam
hmmm.... ale czemu ma sie nie puszczac i skad przypuszczenie ze sie puszcza...Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
No właśnie :lol: :lol: :lol: mogę czasem się puścić...Kłusem z Fedżtu się ostatnio puściłem na piwko, bo burza się zbliżała :lol: Pozdrawiam cieplutko z chmurnych cudnych manowców i ruszam dalej w Krainę, gdzie żyć łatwiej i konać mniej trudno karmić duszę niepojętością zieloności...Przybywajcie wszyscy :lol: Siadłoby się razem przy prawdziwym ogniu...3majta się i puszczajta kiedy chcecie :lol: Nie siadłbym w Bieskach do kompika gdybym was nie poznał...Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
Cytat:
Zamieszczone przez Jabol
bedziemy w sierpniu... juz nie moge sie doczekac :D :lol: :lol:
heh! Ja sie zawsze trzymam...nigdy sie nie pusciem i nie puszcze:)...Nie jest zle choc nadal bez pracy...ale dam rade. A tobie bracie obiecuje ze we wrzesniu sie razem wybierzemy w bieski...Kurf a u mnie w oklicy nie ma gorek...Smutnoi mi pozdrawiam