Wszystko jest możliwe. Teraz kwestia dogadania. Mam nadzieje, że skontaktujemy się na gg. Moje gg 4304538. Michał
Wersja do druku
Wszystko jest możliwe. Teraz kwestia dogadania. Mam nadzieje, że skontaktujemy się na gg. Moje gg 4304538. Michał
A ja jadę w pierwszym tygodniu września. :lol: Ciekawe czy spotkam jakiegoś bieszczadnika z tego forum???Cytat:
Zamieszczone przez chochem
Pozdrówka :wink:
We wrześniu będzie się kręcić jeszcze trochę ludziów w Biesach...W sumie fajnie byłoby jechać w kilka osób...byłoby raźniej...M.
do : ninka
my jedziemy niedługo tzn. czesc z nas 20 czesc 22 sierpnia mozesz sie zabrac . potem na jesien wypad pod koniec wrzesnia
czy moze ktos chetny bylby na wyjazd taki krotki i raczej wydaje mi sie nie meczacy (jade pierwszy raz w sumie w bieszczady z noclegiem w schronisku :) oraz kondycja pewnie kiepska;) ) w weekend 24-25 wrzesnia? tzn. ja przyjezdzam pocagiem wetlina do zagorza w sobote rano z warszawy. pozniej bus/pks do cisnej. z cisnej do schroniska pod mala rawka. w niedziele ze schroniska do Wetliny i pks do zagorza. stamtad pociagiem wetlina ja wracam do wawy. mam nadzieje ze sie wyrobie w niedziele. moze ktos przebyl juz taka trase? wiem ze niezbyt dluga... ale napoczatek chyba nic innego nie wykombinuje;)
bylby ktos chetny moze?
A ja bardzo miło wspominam samotną kilkunastodniową odwiedzinę bieszczad . Czasem trzeba.
Bo tak jest najlepiej w Bieszczadzie...tylko że nie zawsze tak można :lol:Cytat:
Zamieszczone przez szymoneq
Pozdrówka :wink:
Jade samochodem w Piatek 23.09 do Schroniska Koliba pod Caryńska. Tam bede sie wloczyl w rejonie Magury, Widelek, Bukowego do Rozsypańca.
Jade Krakow - Nowy Sacz - Dukla - Cisna - Komancza - UG.
ew. moge zboczyc na Tarnow (Pilzno) Jasło - Dukla ....
Mam dwa wolne miejsca. Kontakt na prv jesli ktos by sie chcial zabrac.
Jade 20.09 z Bialegostoku do Ustrzyg Gornych. Mam wolne miejsce w aucie.. moze nawet dwa.. zalezy jak pojdzie nam z zapakowaniem sie ;)
witam
no ja jadę jutro(czyli dzisiaj ;-)) 23.09) z Wawy pociągiem o 21.10 z Centralnej. Generalnie to mam jechac na Otryt, tak więc przesiadka w Rzeszowie na PKS do U.Dolnych, potem ew jakiś stop/ PKs- może jest ktoś chętny na wspołną podróż, przynajmniej pociągiem?
pozdrawiam
kom 605 297 895
gg: 1894710