Też tak uważam.Cytat:
Zamieszczone przez cointreau
"Szukajcie a znajdziecie"Cytat:
Zamieszczone przez nelly23
Owocnego szukania
Wersja do druku
Też tak uważam.Cytat:
Zamieszczone przez cointreau
"Szukajcie a znajdziecie"Cytat:
Zamieszczone przez nelly23
Owocnego szukania
ok jesli nikt mi nie chce pomoc to moze zapytam bardziej konkretnie czy ktos spędzał może Sylwestra w karczmie Czartoryja, Pensjonacie łuka, Chacie Wedrowca, starym Siole lub Hotelu Górskim? ewentualnie w innych miejscach w wetlinie i czy ktoś ewentualnie mógłby wyrazic sowją opinie na temat sędzania tam Sylwestra??
" Leśny Dór " P i G Ostrowskich, możesz tam spróbować zadzwonić. Linka znajdziesz w ofertach turystycznych, no i jest tam trochę drogo - ale to zależy od Twoich możliwości finansowych.
Piszesz,że nocleg masz zaklepany, to może gospodarze ci cosik doradzą? - popytaj!
naprawde nikt nie spedzał sylwestra w Wetlinie,żeby owiedziec cokolwiek i podzielić sie wrazeniami jak było i co polecacie?ludzie??!!!!Napiszcie coś!!!
Ja spędzałam z grupa wspaniałych ludzi..... poszukaj relacji "Jak to baby wedrowac chciały ...." tu na forum i sama oceń jak było :) ... pozdrawiam
kb
niestety w Wetlinie an sylwestra jeszcze nie byłam- ale Cisną polecam!! choć w tym roku mozliwe, że do Wetliny się udamy, bo tam też podobno jest świetna atmosfera!:)
i "Baza Ludzi z Mgieł"!
a ktos zamierza spedzic sylwestra w mucznym ??
Polecam Piotra i Grażkę Ostrowskich, czyli Lesny Dwór. Może i troszke drogo, ale warunki i klimat NIEZAPOMNIANE!!!
Kto wie, może się spotkamy;-)