Ale to jest dobra myśl. Wprost genialna. Wreszcie będę mogła pochodzić po Bieszczadach, a nie 3-4 razy tygodniowo wędrować do Chatki. Nie lubie tej nazwy.
Wersja do druku
Ale to jest dobra myśl. Wprost genialna. Wreszcie będę mogła pochodzić po Bieszczadach, a nie 3-4 razy tygodniowo wędrować do Chatki. Nie lubie tej nazwy.
przeciez to przewodnik decyduje gdzie zabiera wycieczkę - chyba sama ich tam wyciagasz wiec do kogo te pretensje? :lol:Cytat:
Zamieszczone przez lucyna
Przychodzi przewodnik do lekarza:Cytat:
Zamieszczone przez barszczu
Panie doktorze, wydaje mi się że ktoś ciągle za mna chodzi... ;)
Do organizatora. To oni decyduja jaki program realizujemy. Następnie uwzględniam zdanie grupy. Na koncu liczą się moje preferencje. Właśnie siedzę i pisze programy na jesień. Są wg mnie ciekawe ale większość turystów tak i tak wybierze Tarnice, Caryńską i najbardziej popularna Wetlińską. Chociaż zdarzył się cud. W tym roku byłam 3 x w paśmie Bukowicy. Piękna, polecam
Piotr masz rację. Ciągle zdaje mi się, ze ktoś za mna chodzi. a czy wiesz kto jest naszym patronem?
Czyżby to był Święty Tadeusz Juda??????
ach nie, bo on jest patronem od spraw trudnych i beznadziejnych :cry: :cry: :cry:
:?:
pewnie nie on, ale....
Ciekawe spostrzeżenie. Niestety, św. Florian
Teraz wiem dlaczego niektórzy Przewodnicy pędza jak szaleni. Św. Flrian to przecież równiez patron strażaków :DCytat:
Pozdrawiam
Inny powód. Lanie wody.
O tak, potwierdzam, choć pogoda była zdziebko trafiona, gdy tamtędy szliśmy ostatnio, to jednak warto tam się wybrać.Cytat:
A co do głównego tematu wątku - jak w końcu w te Bieszczady dojechać? No jak??!!
:D Zakręciliście tak odpowiedzi, że już nie wiem :P
a ile kosztuja Panstwa usługi?
[moderator]: Mam jeszcze jedna prośbę: cytuj fragment posta do którego się odnosisz, bo nie wiadomo do kogo piszesz (korzystając z opcji "cytuj" lub zaznaczając cytowany fragment ręcznie np. >abcd, tak jak robią to inni. Ponadto pisanie częsci zdania w temacie ,a drugiej jego części w treści posta może zostać niezrozumiane, gdyż nie każdy śledzi ewolucje tematów wewnatrz wątku. Instrukcję mozna zniszczyć po przeczytaniu :) (opcja: "zmień".)