I jeszcze znak zodiaku i miejsce urodzenia i narodowosc i rodzaj sluchanej muzyki....
A w duzym skrocie my na Otrycie po prostu nienawidzimy kobiet :wink:
Wersja do druku
I jeszcze znak zodiaku i miejsce urodzenia i narodowosc i rodzaj sluchanej muzyki....
A w duzym skrocie my na Otrycie po prostu nienawidzimy kobiet :wink:
Ja wiedziałem, że tak będzie :DCytat:
Zamieszczone przez janio
AHA ! AHA !!! :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Marcowy
Powiem wiecej - facetow tez nienawidzimy! Kochamy tylko siebie :P
Bardzo ciekawe, widzę, że idzie na ostro. Bardzo nie lubię jednostronnych opinii, a Barnabie odpowiem w ten sposób. Chata ma pewną specyficzną aurę, ktora sprawia, że ludzie przychodzą i zostają, albo już nigdy nie chcą wrócić. i mają do tego prawo. Bo to jest wspaniałe miejsce, które samo wybiera ludzi i wierz mi wielu wspaniałych, mądrych ludzi kochających świat, góry a przede wszystkim :D LUDZI :D Negatywne opinie są zawsze ważne, ale przekazywane bez zjadliwości (szczególnie kiedy nie podaje sie do nich uzasadnienia)i w kulturalny sposób.
Barnabo zarzucasz nam brak kultury, a sam jej nie wykazałeś w swoim poście. Otryt jest miom domem i nie tylko moim i oczekuje, że opinie o nim będą pisane lub wypowidane w inny sposób
pozdrawiam
kometa
Kwestia znalezienia gospodarza Chaty jak widzę jest dośc skomplikowana i wzbudza emocje (vide Andy i Barnaba). JAk zauważyliście - czasy się zmieniły, ludzie coraz częściej patrzą na coś zupełnie innego niż przygoda, jaką niewątpliwie jest gazdowanie (choć to może ni po bieszczadzku) na Otrycie. Brak światłą, wody, i "long way to shop" raczej nie są zachętą do wzięcia na swoje barki takiego obciążenia. Łatwo jest nam mówić o gospodarzeniu - jeździmy tam częściej lub rzadziej (ja niestety coraz rzadziej), ale zawsze wracamy do tzw cywilizacji. A ten ktoś będzie tam 24 h na dobę. Znałem paru otryckich gospodarzy, ale wtedy okoliczności historyczne były inne - reszta świata nie oferowała aż takich pokus. Podziwiam Marasa (choć osobiście nie miałem okazji go poznać), że dał tak długo sobie radę tam na górze.
SerwusCytat:
Zamieszczone przez Agnieszka Klos
Z oczywistych względów popieram Twoją kandydaturę :).
Świat (i Chata) przez wieki był okupowany przez mężczyzn i jak teraz wygląda!
Musimy brać sprawy w swoje ręce ( bo są ładniejsze :))!
...a wogóle to jestem za naturalizacją :) :) :)
Bez obaw stanika w chatce palić nie będę...jeszcze dojdzie do kolejnego pożaru!
...Grożby mile widziane - byle śmieszne :mrgreen: .
Śmierć feministkom !!! :) Mam nadzieję, że potraktujesz to jako żart. Słonka
...no nie wiem - jestem feministką radykalną, a to do czegoś zobowiązuje :twisted: .Cytat:
Zamieszczone przez Kriss40
Bez względu na wszystkie róznice nas dzielące pozdrawiam wszystkich na forum - facetów też :D .
Te różnice są dość znaczące :), ale jakże kompatybilne. Pozdrawiam.