Odp: Ruiny klasztoru w Zagórzu
[quote=lucyna;28313]Forum potęgą jest i basta. Oddano mi 3 książki.
Stefan Stefański "Karmel zagórski" Sanok-Zagórz 1993
ha! a ja szukam tej ksiązki właśnie!
Czy jest możliwość skserowania jej? nigdzie nie można jej dostac..
proszę o kontakt na maila,
pozdrawiam
5 załącznik(ów)
[quote=el_w;67984]
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Forum potęgą jest i basta. Oddano mi 3 książki.
Stefan Stefański "Karmel zagórski" Sanok-Zagórz 1993
ha! a ja szukam tej ksiązki właśnie!
Czy jest możliwość skserowania jej? nigdzie nie można jej dostac..
proszę o kontakt na maila,
pozdrawiam
To Ty pisałaś na gg? Poszukaj w UG w Zagórzu. Jeżelinie dostaniesz to postaram się ją skserować. Tylko mały problem. Muszę w tym celu pojechać do miasta.
Z nowszych rzeczy to pasowałoby dodać Z. Osenkowski, "Zagórz nad Osławą, Z dziejów miasta i gminy, Sanok 2006".
cytat (str. 243)
Cytat:
..."Program zagospodarowania zabytkowych ruin klasztoru karmelitów bosych w Zagórzu" (...) odtworzenie dwóch lub trzech cel zakonnych, kuchni, wirydarza, ogrodu kontemplacyjnego. Budynek obok bramy ma mieścić mały motel z herbaciarnią, sklepem z ziołami, produktami ekologicznymi oraz pamiątkarskimi. Planowane jest także utworzenie wież widokowych.
[quote=lucyna;67993]
Cytat:
Zamieszczone przez
el_w
To Ty pisałaś na gg? Poszukaj w UG w Zagórzu. Jeżelinie dostaniesz to postaram się ją skserować. Tylko mały problem. Muszę w tym celu pojechać do miasta.
owszem ja pisałam, podzwonię i popytam w UG, dzięki za pomoc; póki co jednak muszę wszelkie inwestycje zmierzające w stronę Zagórza odłożyć na później (skromny budżet i zajęcia, a musialaby to byc dluzsza wyprawa bowiem mieszkam na co dzień w Łodzi:), pozdrowienia
Łódź to już problem. Jak nie dostaniesz z UG to podaj mi swój adres. W poniedziałek będę w Sanoku. Skseruję.