Kobieto... jeśli można to ja tez parę fotek wiosennych i wodnych :)
Wersja do druku
Kobieto... jeśli można to ja tez parę fotek wiosennych i wodnych :)
A proszę bardzo, ja jestem niesamowicie wodno - kwiatowa istota, więc radość wielka .... A zdjęcia śliczne....
Dziękujemy
......
kobieta_bieszczadzka jaka to rzeka i w którym miejscu widoczna na zdjęciu: "woda 10.JPG"?
Wetlina ... :) jak się schodzi do wodospadu obok Piotowej Polany.... tylko jeszcze poniżej.... :)
Potem dodam widok z góry mniej więcej w tym samym miejscu, tylko kilkanaście metrów powyżej :)...
Dziękuje za odpowiedź. Rzeki bieszczadzkie są najpiękniejsze jakie widziałem. Właściwie wracam prawie tylko dla nich w Bieszczady...
a mnie brakuje zapachu smolarzy!!!!!!! ze tez nie mozna tego zabrac do sloika i wachac w miescie jak zrobi sie smutno... ten jedyny zapach laczy sie dla mnie nierozerwalnie z bieszczadami :)
No to i ja dodam trochę wody. Zdjątka jeszcze ciepłe - wróciłem wczoraj.
Ech, jak tak sobie patrze, to mi sie tak strasznie chce w Bieski............ brakuje mi potoków........ podczas ostatniego pobytu majowego, miałam cudną przyjemność wsłuchiwania się w ten szum........ Poniżej naszego domku, wił się potok, otulając nas szelestem przed snem i budząc delikatnie o poranku........... no i właśnie tego mi brakuje ....... ech.....................
Coś w tym jest bo mnie znowu tam ciągnie - raptem 1 dzień w domu. A słychać zgoła zupełnie inny szum - paskudnej cywilizacji.Cytat:
Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
patrzac na te wszystkie wspaniale wody wspomnialam sobie rzeke (chyba potok czarny) gdzies na granicy polany i chrewtu kolo pola namiotowego..tam jest taki mily zakret rzeczki i takie bardziej glebkie miejsce.. jak sie milo tam kapalo po tygodniu "niekapania" wcale.. zadna wanna mi tyle radosci w zyciu nie sprawila :D