Odp: Muczne - rowery, Sokoliki, Litmirz - pozwolenia
Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
P.S.
Zwolniło się 1 miejsce w aucie na Ukrainę, więc jakbyś zmienił decyzję, to wiesz... ;-)
Dzięki za zaproszenie, ale raczej nie skorzystam. Aż tak dobrej kondycji to nie mam żeby iść w góry Ukraińskie ;-)
A jeśli chodzi o Litmirz to rozumiem, że jest tam jakaś ścieżka dydaktyczna? Mam trochę starą mapę i nie ma na niej wielu ścieżek zaznaczonych.
A rower to tak tylko rozważałem, żeby w jeden dzień zrobić trasę do Sianek. Jak wyjazd będzie we wrześniu to będzie sporo czasu żeby spokojnie przejść tą trasę i będę mógł sobie rower podarować :smile:.
Pozdrawiam
Michał
Co do tematu "Muczne - rowery, Sokoliki, Litmirz - pozwolenia", we wrześniu planujemy drugą wycieczkę w tym roku w Bieszczady.
Na kilka dni, tym razem kwatera prywatna Muczne.
Co proponujecie do chodzenia z tego miejsca wypadowego ?
Wstępnie mi się wydaje, że szlak z Mucznego na Budkowe Berdo i masyw Tarnicy. Druga trasa z podwózką do źródeł Sanu. Co jeszcze można wymyśleć z Mucznego poza dobrym pstrągiem i napojami?
Rezerwaty doliny Sanu, od Dźwiniacza po Dydiową.
Bieszczady nie tylko połoninami piękne.
Długi
Taaa własnie, jak masz rower to se zabierz, i śmigaj wszędzie gdzie się da- sporo tam tego..... a jak nie masz roweru to z buta.... wyjdzie jeszcze więcej:) Na jak długo jedziesz?
Planuje 3-4 dni, zrobić przedłużony któryś weekend wrześniowy.