Odp: Może ktoś wybiera się w Bieszczady w najbliższym czasie...?
Ja będę z przyjaciółmi od 1 do 6 października :)
Wybieram się tam dosyć często, bo to ulubione miejsce razem z terenami zielonymi na terenie kraju.
Jak wspominałem wcześniej, jadę w nocy 28/29 września. Ekipa mi się rozpadła w związku z czym mam 4 miejsca w samochodzie. Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć, to zapraszam.
Cytat:
Zamieszczone przez
iFka
w sumie za bardzo Ci nie pomogę, bo nigdy tam nie spałam, ale najlepiej jak sobie przedzwonisz 502-472-893 i dopytasz. Zazdroszczę Wam, że sobie jedziecie, a zwłaszcza Tobie, bo ja już tyle razy wybierałam się w Bieszczady właśnie żeby przenocować na Wetlińskiej i zobaczyć wschód słońca, ale jak do tej pory nie udało mi się znaleźć towarzycha, które chciałoby wędrować z worem. Może tutaj znajdę jakąś odważną duszę :)
nio ja jade sama...niestety, bo musze zapomniec...dzieki za numer telefonu!!!
jade chyba juz we wtorek, i ciagle nie wiem jakiej pogody sie moge tam spodziewac:((
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
jade chyba juz we wtorek, i ciagle nie wiem jakiej pogody sie moge tam spodziewac:((
Ja też mam zamiar byc tam we wtorek :-) Pogoda na razie zapowiadana jest ładna. Ciepło i bez opadów.
właśnie wróciłem z Rawki. Widioczność kiebska, ale sama rawka pięęęknie oswietlona. a wiało ...
Cytat:
Zamieszczone przez
człowiek z lasu
właśnie wróciłem z Rawki. Widioczność kiebska, a wiało ...
no chyba kiepsko wiało jak tak piszesz.....
Wybieramy sie z kumplem najprawdopodobniej we wtorek na 2-3 dni w B. z Rzeszowa. Pewnie zanocujemy w chatce. Jakby ktos byl chetny dolaczyc niech daje znac :}
Cytat:
Zamieszczone przez
Tasiorro
Wybieramy sie z kumplem najprawdopodobniej we wtorek na 2-3 dni w B. z Rzeszowa. Pewnie zanocujemy w chatce. Jakby ktos byl chetny dolaczyc niech daje znac :}
A która chatę masz na mysli, bo może się spotkamy w niej jak to ta sama do której ja zmierzam :-)
Puchatkową. Nie orientujesz sie moze jak z frekwencją tam o tej porze roku? Chyba nie trzeba rezerwować nic?
No to się nie spotkamy.
A jak z frekfencją ??? Nie mam pojecia, ale raczej tloku się nie spodziewaj.