Odp: Bieszczady z lotu ptaka
Fantastycznie piekne.
Wspaniała pora roku. Kapitalne, plastyczne oświetlenie zachodzącym słońcem.
Przejrzystość powietrza trafiona w 10-tkę , widać to na spojrzeniu w stronę Wschodnich Bieszczadów.
I dodatkowo jeszcze jeden szczegół : twierdze że to było robione sprzętem którego nie można kupić w sklepie. Nie wiem co to za sprzęt, ale zalatuje mi takim sprzętem z jakiego korzystają służby geodezyjne, wojskowe i specjalne.
I do tego wszystkiego wspaniale poprawione na kompie.
Ocena ogólna - 6.
Podziekowania dla Kratoma za wrzucenie linku.
Jakoś nie mogę zaskoczyć.Fotka nr 4 nie opisana.Gdzie to było zrobione.Proszę o podpowiedź.
Widoki obłędne.Piękne te nasze Bieszczady
Bieszczady najpiękniejszymi górami kraju.
piękne zdjęcia, miło popatrzeć na miejsca odwiedzane z nieco innej perspektywy... ale wolałbym tam teraz być na ziemi....
O rany !!! piekne... az zal, ze czlowiek teraz musi siedziec w domu..:(
Piekne sa te nasze Bieszczady, nawet z tej perspektywy... jak to mowia "ladnemu we wszystkim ladnie" ? a raczej .. z kazdej strony ladnie (czyt.PIEKNIE ):smile:
niesamowite zdjęcia :grin: bardzo ładne kolorki -aż chciałoby się tak choćby przez chwilę być tam na górze...
zróbmy konkurs na najrzewniejsze westchnięcie :)
zmieniłam właśnie łolpejpera :)
Hej:)
Cuda...Przełom Prowczy-Nasiczańskiego robi wrażenie z góry. A te górasy tam dalej na wschód i południe...aż mnie skręciło, gdy je zobaczyłem. Zostanę pilotem...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
WALDI
Jakoś nie mogę zaskoczyć.Fotka nr 4 nie opisana.Gdzie to było zrobione.Proszę o podpowiedź.
Mówisz i masz fotka nr 4 : Fotka znad Średniej Wsi...Widok na Bachlawę i nowy (niepiękny) kosciół. Potem wzgórze Grodzisko a za nim Hoczew...8)
a na tej fotce: http://roger.wrota.net/Bieszczady/lo...s/image14.html widzimy Halicz i Kijowiec a nie Bukowe Berdo... Ale każdy byłby skołowany po takim nadmiarze wrażeń :)))
Rewelacja!! Chyba bym nie zgadła, gdybym nie wiedziała......Boskie!