Odp: O KIMBIE czas zacząć
Aby nie robić bałaganu, mam taki postulat zgodny z poprzednimi doświadczeniami:
na zgłaszanie miejsca KIMBu osobny wątek.
zgłaszający przed zgłoszeniem ustali z właścicielem obiektu warunki pobytu
miejsce powinno gwarantować spanie na ok 40 - 50 os, możliwość ogniska, salę na wypadek niepogody, dobrze jak jest jakaś gastronomia i sklep w pobliżu
Długi
Janusza poprosimy o założenie w stosownym czasie ankiety
Jestem za i drogą demokracji, większością głosów miejsce zostanie wybrane przez lud.
Szczerze mówiąc to mi wszystko jedno gdzie bedzie KIMB byle sie dobrze bawić tak jak w zeszłym roku. Pisząc o ustaleniach miałem na myśli to że,w tamtym roku UG przegrały minimalnie ze Smolnikiem i były głosy coby z tej okazji KIMB zrobić w przyszłym roku w UG. Duch_
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
Jeżeli się nie wydarzy kataklizm, to będę z piwem KIMBowym, domowej roboty
Długi
Jako zapalony ;-) kolekcjoner butelek z nalepkami z piwia "made in długi "
nie odmówię sobie przyjemności uzupełnienia kolekcji o rocznik 2007:-)
(patrz zdjęcie)
Długi napisał:
"Aby nie robić bałaganu, mam taki postulat zgodny z poprzednimi doświadczeniami:
na zgłaszanie miejsca KIMBu osobny wątek.
zgłaszający przed zgłoszeniem ustali z właścicielem obiektu warunki pobytu
miejsce powinno gwarantować spanie na ok 40 - 50 os, możliwość ogniska, salę na wypadek niepogody, dobrze jak jest jakaś gastronomia i sklep w pobliżu "
Popieram propozycję Długiego, myślę że po Nowym Roku rozpoczniemy głosowanie, chyba że proponujecie wcześniej.
Tym razem chyba juz nic mi nie przeszkodzi aby przybyc przynajmniej na jeden dzien.
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
z nalepkami z piwia "made in długi "..
Oczywiście miało być "made by długi " - teraz trzeba uważać:smile: co sie pisze, bo już w nieskończoność nie da się korygować. - i dobrze.
Jaro chyba już egzaminy i sesja nie przeszkodzą Ci - nie masz wyjścia , musisz być.
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Jaro chyba już egzaminy i sesja nie przeszkodzą Ci - nie masz wyjścia , musisz być.
Nie mam wyjscia :) tym bardziej, ze to bedzie moj ostatni kawalerski KIMB.
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
A kto te ustalenia i z kim robił ?
Nic nie mam przeciw zajazdowi jednak nie podoba mi sie takie skonkretyzowanie . Jak Bóg da dojade...... w miejsce demokratycznie wybrane
http://forum.bieszczady.info.pl/show...?t=2622&page=5
w zeszłym roku tak się wypowiedziano... ale to tylko tak na marginesie... Pozdrawiam i zycze udanej zabawy... na razie Sylwestrowej (bo to bliżej)
Kasiulku uchwała nie została podjęta , to była tylko propozycja nie ustalenie. Tak więc dalej twierdze że ustaleń nie zrobiono . Pozdrawiam