Odp: Gdzie ?? KIMB VI 2007-- głosowanie tura I
W razie trudności z fermentacj służę koncentratem spozywczym 95%:D
D.
Profanacja:razz: :razz:
Długi
jakiś chochlik zjadl "nie", bo mialo być rzezc jasna "nie pilem " takiego mocnego piwa. :mrgreen:
a koncentratem (i z niego przetworami) też służę, jakbyco.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
W razie trudności z fermentacj służę koncentratem spozywczym 95%:D
D.
Profanacja:razz: :razz:
Długi
nie, nie, profanacja to by bylo dolac jedno do drugiego. ja zrozumiałem, że jak piwo nie dofermentuje tak wysoko to jako alternatywa dla milośników mocniejszego trunku jest koncentrat (i przetwory) :mrgreen:
Tak właśnie myślałem:D Xiro - masz extra kolejkę koncentratu:D Tylko postaraj się wpaść:)
PS: Chyba czas przestać o tym piciu, bo ktoś pomyśli, że KIMB to zlot buntowników z AA:P
Sądząc po wpisach przed poprzednim KIMBem, niektórzy już tak sądzą.
Długi
W oczekiwaniu na wynik wyborów trochę historii:
http://twojebieszczady.pl/kimb.php
Latka lecą ...
Układ KIMBiczny działa:P I dobrze...
Do chwili, gdy piszę te słowa, zagłosowało już 45 osób.
Rozumiem, że są to ci, którzy podjęli już decyzję o przyjeździe na VI KIMB i uczynią wszystko, aby w tym postanowieniu wytrwać. Jak np. ja.
Oczywiście różne rzeczy się do tego 18-20 maja br. jeszcze mogą zdarzyć, ale ww. termin KIMB mam już zaznaczony w kalendarzu, obgadany z żoną i nadaję mu priorytet.
Głupio byłoby, gdyby teraz głosowały również osoby będące tylko zwolennikami danej miejscowości, ale nie zamierzające na KIMB przyjechać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Głupio byłoby, gdyby teraz głosowały również osoby będące tylko zwolennikami danej miejscowości, ale nie zamierzające na KIMB przyjechać.
Na stronie głównej forum widać: Użytkownicy: 2 459, Active Members: 293
Głupio, ale chyba wszyscy użytkownicy mają prawo głosu. Czy się mylę? A może trzeba było o tym pomyśleć wcześniej.
A tak przy okazji, co to znaczy "Active Members"?
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Do chwili, gdy piszę te słowa, zagłosowało już 45 osób.
Rozumiem, że są to ci, którzy podjęli już decyzję o przyjeździe na VI KIMB i uczynią wszystko, aby w tym postanowieniu wytrwać. ..........
.........Głupio byłoby, gdyby teraz głosowały również osoby będące tylko zwolennikami danej miejscowości, ale nie zamierzające na KIMB przyjechać.
Głupio byłoby! Może wyjściem byłaby np. jawność sondy która powinna zawierać deklarację przyjazdu i głos co do miejsca. Myślę, że taka forma sondażu byłaby bardziej miarodajna! Pozdrawiam!