Odp: Spotkania wrześniowe
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Witaj
Cieszę się, że tak postrzegasz Jabłonki. Mam nadzieję, iż cała reszta potencjalnych turystów pomyśli tak samo jak Ty i pomknie do Cisnej, Wetliny czy też Ustrzyk
Aha - jest tam jeszcze fajny kiosk z pamiątkami i ciekawy kibel.
Pozdrawiam
No wiesz ,jak do tej pory to własnie jabłonki kojarzyły mi sie z "Potencjalnymi tyrystami",tudziez pozostałe miejscowosci rowniez,....ktore wyminiłess.coz skoro,nie chcesz ujawnic piekna twych,"Jabłonek",na forum...szkoda,ale sprawdze przy okazji,te twoje ..błonki...
O ja w końcu tez będę we wrześniu w Bieszczadach, jakieś spotkanie można by zorganizować spontanicznie :)
A koniec dyżurów w Dwerniku przyjmuję ze smutkiem
pozdrawiam
Aleksandra
Co Wy wszyscy o wrześniu .a może by tak pażdziernik też się chętnie z Wami spotkam obojętnie gdzie córa będzię mnie wozić będę tydzień.
Cytat:
Zamieszczone przez
pioabram
sory ze wchodze w wasze ,i twoje''zmowy'',ale mam pytanko??zdradz mi prosze czym cie urzekły jabłonki,co tam jeszcze jest oprocz rzeczonego pomnika,naszego karolka ,"Ktory się kulom nie kłaniał",
zejdź z asfaltu bo nigdy sie nie dowiesz ;)
fajnych zakamarków masz pod dostatkiem praktycznie w każdym kierunku.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
zejdź z asfaltu bo nigdy sie nie dowiesz ;)
fajnych zakamarków masz pod dostatkiem praktycznie w każdym kierunku.
dzieki za dobrą radę,od 22 lat unikam asfaltu.pozd
Cytat:
Zamieszczone przez
wojtek legionowo
Co Wy wszyscy o wrześniu .a może by tak pażdziernik też się chętnie z Wami spotkam obojętnie gdzie córa będzię mnie wozić będę tydzień.
Bede tez w pazdzierniku,w drodze lub,z czarnochory,zapewne w jaworzcu,i na przysłupiu carynskim,a czy nowe miejsce spotkan,"forumowiczow",zostało juz ustalone,przegłosowane?