-
Odp: Pusto?
Kolory piękne,a jaki odgłos dają gdy się już na drodze znajdą.Koła pędzącego roweru mielą liście z sykiem.W ciepłe słoneczne dni października poczujesz ten odgłos pod swoimi butami czego Ci życzę.
Trzymam te kolory dla Ciebie no i troszkę dla siebie.
-
Będę tydzień później czyli gdzieś tak 7-8 i liczę, że twoje błagania będą skuteczne bo wybieram się właśnie dla tych kolorów...
-
Jurko Ty z Galindii serio???
-
Jak najbardziej ! Właśnie wynurzyłem się z jeziornej toni i chcę osuszyć się wiatrem z połonin !
-
To jak z tą złotą Bieszczadzką?Przyszła już czy może czeka na mój jeszcze nie wiem październikowy lub wrześniowy przyjazd.Nie mogę sie doczekać.
-
...zamówili gusła... i dla mnie.. paździoch ma być i z kolorem i z dyscem... zamieniam właśnie Szkocje na Galicje... bez ujmy...wyrocznia gada że przyniesie szczęscie... poprosić wystarczy i kolorowo masz jak ceba...
-
Już jest kolorowo, ale do apogeum jeszcze z 1,5 może 2 tyg. Chyba, że będzie jak w zeszłym roku, czyli liście spadną po przymrozkach od razu i nie będzie w ogóle :) Ale nie chce krakać :)
-
w zeszłym roku zawinił śnieg, co sobie spadł jak gdyby nigdy nic, a rano już można było zamiatać liście. Choć przyznam ze sam śnieg też był fajny, i ładne zdjęcia mogłem zrobić...
Też jakoś się zaczynam stresować, trafię w czas, czy nie trafię?
-
...nie gadojcie..kurna chata... musimy zdążyć.. przecież diabli nas nadali..to i dług ca spłacić ..a gdzie ino nie jak w Azylu?... a kiedy to, jak nie pod te złote i czewrone? hę? ja protestuję i przymrozkom z sierpem mówię stanowcze NIE!
-
Najbardziej kolorowo to chyba tak koło połowy pażdziernika będzie.
Ja się wybieram 6-9 pażdziernik coby na odpust w Łopience się załapać. Wybieram się w bardzo topowe (obecnie) miejsca jak Krywe, Tworylne i Hulskie.
Co roku od nastu lat jestem w Bieszczadach i zawsze jest wtedy piekna pogoda, wcale nie tzw."bieszczadzka";)
W zeszłym roku byłam pod koniec września i opaliłam sie:)
PS.Czy w zeszłym roku w pązdzierniku spadł śnieg??