1 załącznik(ów)
Odp: Jabolowe zagadki -takie łatwe że szkoda tu klikać:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
Joł Ziom :-) Zgadza sie. Podobał mi sie ten gzygzak ze światłościa na końcu więc go pstryknąłem...
łatwizna kolejna: gdzie zwisa taki wisior?
Inny widok z tego mostu;)
wojtku...jakby tu delikatnie powiedzieć...no... sześcian:-) Konstrukcja z której pstrykałeś jest jednopylonowa. A tu sa dwa pyloniki. Aż sie zadumam ile znam mostów wiszących w turystycznych granicach bieszczadów. W Nasicznem jest most zwisajacy swobodnie i luzacko bez skrepowania linami...
1 załącznik(ów)
podpowiadam scenicznym szeptem...
Lubię ten szlak,mało kto się tam pląta.
Jabol na innym komunikatorze dziwi się że nie odpowiedziałem gdzie to jest. Odpowiadam tak: byłoby to nie fair, ponieważ Jabol mi to już powiedział jakieś 2 tygodnie temu.
Nigdy tam nie byłem ani wcześniej nie widziałem tego miejsca na żadnym zdjęciu. Sam bym na to nie wpadł gdzie to jest.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
podpowiadam scenicznym szeptem...
Nazwa miejscowości ma 8 liter?
Nie chcę się wypowiadać za autora, ale Piotrze chyba wiesz gdzie to jest.
Skoro zacząłem to dokończę-Morochów,za stacją.Trochę się dziwię że ten mostek jeszcze wisi.
1 załącznik(ów)
jasne Browar :-) Mostek wisi i wspaniale sie buja. Brama do spokojnego świata... Dziwne że ten szlak jest traktowany przez wedrowców po macoszemu, przeciez oni sa tak spragnieni ponoc spokoju...
Nastepna zagadka: gdzie posadowiona jest ta piekna ludowa chyża?
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
gdzie posadowiona jest ta piekna ludowa chyża?
Koło chyży to ta buda nawet nie stała ;) Koło ludowej też, chyba że PRL :) Nikt nie strzela, to strzelam że to Bystre (k.Czarnej) czy coś w tym guście - bo tam jeszcze takich jest nawięcej.