Odp: Bieszczady po raz pierwszy
Meduso, po długości relacji rozumiem, że było super, że wyjazd się udał. Skoro jednak nie chciało Ci się używać liter z polskimi ogonkami i kropkami, to mi się nie chce tego czytać. Powiesz, że się czepiam - masz rację, ale mam już dość niechlujnych postów, czego przypadkiem wyraz daję w tym temacie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Meduso, po długości relacji rozumiem, że było super, że wyjazd się udał. Skoro jednak nie chciało Ci się używać liter z polskimi ogonkami i kropkami, to mi się nie chce tego czytać. Powiesz, że się czepiam - masz rację, ale mam już dość niechlujnych postów, czego przypadkiem wyraz daję w tym temacie.
Pewnie zapomnialeś, że tu nie tylko wolno nie czytać, ale też wolno nie pisać. Szkoda że z tej drugiej możliwości nie skorzystałeś.
Hero a ja nie uzywam polskich liter z jednej prostej przyczyny: raz ze szybciej, ale....u niektorych np. piszacych z USA pozniej wyskakuja krzaczki. Wez sobie wyobraz taki text gdzie wszystkie polskie znaczki wystepuja w postaci krzaczorow. TRAGEDIA!!!
miejze wiec sumienie dla nich.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Masz racje, wyjazd udal sie w 100%, dziekuje.
O wyzszosci postow Z lub BEZ polskich znakow nie dyskutuje. Skupilam sie na tresci.
Hej:)
Hero chyba z tęsknoty za górami ma zły humorek:P Super jest, że wpadłaś jak śliwka w kompot:D To chyba jedno z najwspanialszych uczuć - być 'trafionym górami'... Witaj w klubie powsimord i moczynóg :D
A żeby śmieszniej było - mnie wyniosło ostatnio do Gdyni. Morenowe buczyny jeszcze zielone, ale światło o poranku tak pięknie w nich 'gra', tak nastraja na góry...
Pozdrawiam
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Hej:)
Hero chyba z tęsknoty za górami ma zły humorek:P Super jest, że wpadłaś jak śliwka w kompot:D To chyba jedno z najwspanialszych uczuć - być 'trafionym górami'... Witaj w klubie powsimord i moczynóg :D
A żeby śmieszniej było - mnie wyniosło ostatnio do Gdyni. Morenowe buczyny jeszcze zielone, ale światło o poranku tak pięknie w nich 'gra', tak nastraja na góry...
Pozdrawiam
Derty
Tak zaiste,te morenowe lasy buczynowe,wokół trójmiasta,przypominają,te w bieszczadzie,tylko połoninek brak! niestety,"orginały",są oddalone o 900km.:-(
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
pioabram
tylko połoninek brak!(
Nie no, są połoninki, tylko stoi na nich Real, Carrefur i inne takie 'ośrodki wypoczynkowe':D
Pozdrawiam,
Derty
PS: Załączam 2 foto z mrocznej buczynki nadmorskiej, abyście mogli porównać zaawansowanie jesieni tam i w Bieszczadach:)
pięknie opisane jak przeczytałam to sie czuje jak moje przeżycia tez byłam tam pierwszy raz i myślę że nie ostatni a szczególne pozdrowienia dla GOPR w UG
Cytat:
Zamieszczone przez
naive
Pewnie zapomnialeś, że tu nie tylko wolno nie czytać, ale też wolno nie pisać. Szkoda że z tej drugiej możliwości nie skorzystałeś.
Ot i dobrze gada, polać wina :)
A co do relacji z pobytu:
"po drodze mijajac dzikiego zubra, który okazal się być bardzo towarzyska krowa" - rozbawiłaś mnie tym zdaniem bardzo heheh
Pozdrawiam.
Aa! No i na focie vipera berus, coś pode mnie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Viperaberus
Ot i dobrze gada, polać wina :)
A co do relacji z pobytu:
"po drodze mijajac dzikiego zubra, który okazal się być bardzo towarzyska krowa" - rozbawiłaś mnie tym zdaniem bardzo heheh
Pozdrawiam.
Aa! No i na focie vipera berus, coś pode mnie :)
Emocji nie brakowalo przez caly pobyt i sama sie smieje, jak sobie przypomne bezowego zubra z wymionami :grin:
Ech, zeby tak blizej bylo i wiecej czasu...