Odp: VII KIMB 2008 - zgłaszanie lokalizacji, harmonogram przygotowań
P.S. Bezwstydnie przyznaję, że post powyższy pojawił sie tylko dlatego, ze SB określił warunek brzegowy, dający prawo do głosowania-liczbę postów na forum. Osobiście, jako uczestnikowi kilku KIMB-ów, aczkolwiek rzadko sie produkującemu na forum, warunek ten nie za bardzo mi się podoba, ale cóż...jest SB inicjatorem i niekwestionowanym Prezydentem KIMB-u..więc mu się podporządkuję, choć resztki mych włosów..wypaść chcą na na znak protestu....
Bob, myślę, że dobrze być już w Bieszczadach na początku tygodnia, albo wcześniej i wpaść na weekend na KIMB.
Cytat:
Zamieszczone przez
krawc
marzy mi sie jakoweś miejsce dzikie..z dala od większych skupisk ludzkich..
SR drogi Bobie?:D To wymieniany drzewiej wariant Sękowca:)
Pozdrawiam,
Derty
Drogi Derciku SR to może i dzikie , ale co to ma wspólnego z Sękowcem ?
Sękowiec jak powszechnie wiadomo jest najbardziej dziki z wszystkich innych równie dzikich wariantów
hm.....a ja tak sobie zaproponuje........... "Wisan" Bystre. Do dyspozycji jest 12 domków 4-5 osobowych ,4 pokoje 3 osobowe,4 pokoje 2 osobowe i 1 pokój 4 osobowy.Chata dymna jest w stanie pomieścić ok 50-60 osób... termin jest wolny.... rozmowa wstępna przeprowadzona....... tylko czy miejsce jest, że tak powiem odpowiednie.... hm..... Poproszę o sugestie co o tym sądzicie? na pw .... tu nie wolno :-P :-)
Ps. Pieczenie mięsiwa możliwe....... oraz oczywiście ceny za noclegi niższe dla grupy.....
Ps. 2 Hm... widzę, iż to co poniżej, to wina sformułowania mojego postu..... przepraszam...... Ale Jaro miał co robić...... :-P
Hej:)
Nie byłem - jestem za:D
Derty
A zatem mamy już 2 propozycje lokalizacji VII KIMB w dn. 16-18 maja 2008 r. (obrady główne:17/18 maja):
1. Zajazd pod Caryńską w Ustrzykach Grn. http://www.carynska.pl/
2. Ośrodek "Wisan" w Bystrem k/Baligrodu http://www.pensjonat.wisan.pl/
Cytat:
Ta wiadomość została usunięta przez kobieta_bieszczadzka. Powód: nie na temat, więc się usunełam
Kasiu, sama siebie cenzurujesz? A przecież w tym wątku miała być dyskusja:
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Możemy sobie (także w tym wątku) podyskutować, zgłaszać wątpliwości, podawać wszelkie "za" i "przeciw", pytać się wzajemnie i sobie odpowiadać, etc., etc.
Ale to jeszcze nie będzie głosowanie, a jedynie "kampania przedwyborcza".
Mój post też jest chyba nie na temat.
W całej rozciągłości zgadzam sie z Andrzejem-na tym panelu mieliśmy dyskutować. Dlatego za nieuprawnione uznać należy ingerencje cenzorskie Jaro -żądam przywrócenia postów usuniętych
Wracając do meritum, w 2006 roku zaproponowałem Bystre, ale ta lokalizacja nie wywołała wtedy entuzjazmu.