Odp: Forumowe naklejki, naszywki, koszulki, itp.
Ja jestem za koszulkami i naklejankami. Niektórzy mają samochody - fajnie byłoby się obkleić forumowymi nalepkami.
A koszulki zbieram z róznorodnych ulotnych okazji, więc taka koszulka to rzadka gratka ;)
Pl.rec.gory zwany preclem ma naszywki - tyż fajny pomysł.
Podoba mi się taka uniformizacja
madziaba
mnie tez kazda koszulka przypomina jakies miejsce, impreze, osobe, rajd... taka z forum to juz super by bylo :))) jestem za!!!! naklejke tez chce!!!
a naszywki tez beda??? mam juz na bluzie z beskidzkiego forum, z forum e-gory, jeszcze brakuje tego i sudeckiego :D
A kasę za gadżety przeznaczyć można na różne cele: te bardzo szczytne (np. odbudowę cerkwi w Komańczy) lub trochę mniej szczytne, ale też ważne (np. organizację KIMB-ów). Jestem optymistą?:-D;)
Off topic w oftopiku. :D
Buba, jakie forum beskidzkie polecasz? (znaczy, na jakim jesteś zarejestrowana). ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
A kasę za gadżety przeznaczyć można na różne cele: te bardzo szczytne (np. odbudowę cerkwi w Komańczy)
Oczywiście! Pewnie dużo nie bedzie, ale za to sam fakt, że forum się dołożyło... ;)
Pomysl EKSTRA!Trzymam kciuki żeby sie udało.A i Wojtkowy szczytny cel jest do przemyslenia.Pozdrawiam.
Jestem za, a nawet przeciw. Za koszulkami. Fajnie byłoby połączyć dwie inicjatywy i dla Bieszczadzkich Powsimord zrobić dodatkowe koszulki. Pięknie wyróżnialiby się na KIMBie. I jeszcze jedna koszulka dla kimbowego Mistrza Kuchni i Podkuchcików.
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
A kasę za gadżety przeznaczyć można na różne cele
Wojtek, właściwie jak sobie to wyobrażasz?
Jeśli chodzi o koszulki to mogę załatwić koszulki firmy stedman gramatura 180 idealny pod nadruki (na takich robimy nadruki dla klientow) w cenie max 11 pln, (jesli bedzie konkretna ilosc to moze jeszcze cos utarguje u dostawcy) do tego nadruk duzy (plecy) 3,66 pln za 1 kolor, maly nadruk 3,05 pln za 1 kolor, do tego dochodzi przygotowanie projektu (nie opracowanie) 30 pln/ilosc sztuk, naswietlenie sita 12,20 pln/ilosc sztuk.
Zakladajac ze byloby 20 koszulek z nadrukiem malym z przodu i z dużym z tylu to wychodzi niecale 19,82 zetow za koszulkę (im więcej koszulek tym koszt przygotowania projektu i naświetlenia rozkłada się na więcej i taniej wychodzi).
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaro
Jeśli chodzi o koszulki to mogę załatwić koszulki firmy(...)
Jaro, cieszę się, że pojawiają się konkretne propozycje.