A może tam gdzie było poprzednio ? Zajazd Polonez 8) .... Jakby nie było przeżyli nasz najazd w 2005.... Twardzi są .... oczywiście to taka luźna sugestia....
Wersja do druku
A może tam gdzie było poprzednio ? Zajazd Polonez 8) .... Jakby nie było przeżyli nasz najazd w 2005.... Twardzi są .... oczywiście to taka luźna sugestia....
Bardzo pozytywna sugestia. Ja jak zwykle jestem za!
Jak już Joorg pisał my się też chcemy wybrać. Jeśli chodzi o date to obojętnie ale dobrze by było w sobote, coby przed poniedziałkiem do domku dotrzeć.Duch_
Popieram opcje spotkania w którąś sobotę. Co do miejsca-nie mam wskazań ale zasadne byłoby aby był to lokal z..klimatem przyjemnym...
P.S. Zajazd Polonez..hm..nie byłem ale przed chwilą rzuciłem okiem na ofertę..cenową.Czy ona jest zachecajaca..chyba nie.
Spróbujcie w "Zajeździe Pod Skrzydłami" w Zwięczycy /rzut beretem od Rzeszowa/. 0 17 870 10 10. Poznaniak Wam radzi. Chyba jest taniej... Klimatu tam nie ma...
Pozdrawiam
W "Polonezie" źle nie było, ale jestem otwarty na wszelkie sugestie. Mam nadzieje że Manio z ekipą z Tarnobrzega będą to i muzyka gitarowa i śpiewy by uskutecznił(tańce nie) Duch_
Hej!
Właśnie przed chwilką skończyło się spontanicznie zorganizowane spotkanie organizacyjne mające na celu ujęcie tematu w ramy organizacyjne :), w którym udział wzięli oprócz piszącego: Henek i Jaro. Po burzliwych dyskusjach i tajnym głosowaniu poprzez aplauz, Henek został wybrany na ojca krzestnego zadymy i z racji pełnionej funkcji Jemu głos się należy, a nie żebym ja tu pitolił po próżnicy.
Pozdrawia cichy podżegacz Bazyl.
No to teraz czekamy na konkretne propozycje, coby zaplanować wyjazd do Rzeszowa.Duch_.