Odp: Lokal kontaktowy (gastronomiczny) w tym sezonie
i dobrze mówią, że Poznaniacy to pracowity naród. Bertrand, kończ Waść wstydu oszczędź. No chyba, że dyskusje z właścicielami są takie przyjemne, że nie można ich skończyć ooooooo..... to przepraszam, nie wcinam się, ale w takim razie... masz chłopie zdrowie. :) Warto jednak je zakończyć przed jakimś większym sezonem gdy zaczniemy znowu jechać w nasze górki.
Mnie możecie najczęściej znaleźć w Oberży w Smereku. Przekupili mnie. Solanka z pieczywem czosnkowym jest pycha. Stolik rezerwować?
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Mnie możecie najczęściej znaleźć w Oberży w Smereku.
Ja polecam barszczyk - rewelacyjny!
Niestety mój się nie odezwał. Miałem na myśli lokal w Cisnej i to nie ten nowy..
Pozdrawiam
Lucyno-solanka czy soljanka-uściślij,proszę!
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Lucyno-solanka czy soljanka-uściślij,proszę!
Coś w rodzaju gulaszowej z oliwkami. Taka zupa kresowa.
Soljanka jest z podrobów:evil: fe
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Soljanka jest z podrobów:evil: fe
Niekoniecznie. Możesz zrobić w zasadzie z dowolnym miesem. Kiedys na Ukrainie próbowałem nawet wersji rybnej.
Był temat, wątek, love motyw i.... niczym tak jak w "grze w skojarzenia" całkowicie się zmienił. Zresztą, to częsty obrazek w różnych wątkach Forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Był temat, wątek, love motyw i.... niczym tak jak w "grze w skojarzenia" całkowicie się zmienił. Zresztą, to częsty obrazek w różnych wątkach Forum.
No to czas na spinanie.
Proponuję Oberżę Smrek Dolny. Jest pozbawiona klimatów a'la Piekiełko ale ma znakomitą kuchnię. Dla mnie to ważne. Dobrze karmią, a Ania non stop posuwa mi smakołyki. Na pewno będziemy tam oczekiwanymi gośćmi i bez problemu będę mogła zarezerwować stolik dla nas wszystkich. Plusem jest takze to, że Smerek jest w miarę dobrym węzłem szlakow ( no co szlak czerwony i scieżka dydaktyczna:mrgreen:) i że znajduje się przy głównej drodze.
www.bieszczady.net.pl/smerekdolny
Fakt, klimaty zupełnie inne niż Piekiełko :mrgreen:
Będzie jakieś głosowanko?