Odp: Spotkanie Miłośników Karpat Wschodnich
Witam.
Lista wystąpień już jest na stronie, impreza przybiera postać międzynarodową, Będzie między innymi Ales Kucera z Czech autor książki Karpackie Kolejki Leśne i inicjator znakowania szlaków w Gorganach! Zapowiedział się z ekipą która znakowała szlaki w tym roku!
Ma przyjechać również człowiek z Białorusi również pasjonat Karpacki...
Zapowiada się całkiem ciekawie!
Można poczytać o imprezie na:
http://www.karpatywschodnie.pl/news.php?readmore=67
Jeśli chodzi o cenę to moim zdaniem nie jest to dużo. Jest to opłata za dwa noclegi i dwie obiadokolacje do syta!
Oczywiście na Ukrainie można za to tydzień żyć pod warunkiem że siedzimy w górach i śpimy w namiotach, lecz przy pierwszym kontakcie z cywilizacją, okazuje się że ceny coraz szybciej zbliżają się do tego co jest w Polsce. No może poza alkoholem i fajkami!
Pozdrawiam i do zobaczenia na Karpackiej Biesiadzie!
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Czy ktoś z szanownych forumowiczów wybiera się może na Spotkanie Miłośników Karpat Wschodnich 22-23 listopada do Zawadki Rymanowskiej ?
Nie wiem czy jestem szanowny...ale na bank się tam pojawię:mrgreen:
Niestety - już wiem, ze nie. Praca w soboty ma swoje zady i walety. I znów nam, Basiu, przechodzi koło nosa... Ale nic to - jeszcze przyjdzie taki dzień. :))
Cytat:
Zamieszczone przez
Justynka
Witam.
Oczywiście na Ukrainie można za to tydzień żyć pod warunkiem że siedzimy w górach i śpimy w namiotach, lecz przy pierwszym kontakcie z cywilizacją, okazuje się że ceny coraz szybciej zbliżają się do tego co jest w Polsce. No może poza alkoholem i fajkami!
!
no wlasnie jakos nie do konca.. w tym roku pojechalam na ukraine na 2 tygodnie, co drugi dzien bylismy we wsi , kupowalismy w sklepie nie tylko alkohol ale i jedzenia do syta.. wymienilam na hrywny 500zl.. i ponad polowe przywiozlam spowrotem..
a ze ukrainskie miasta takie jak kijow czy te na krymie juz czesto przebijaja polskie ceny to niestety smutna prawda.. :(
ale za mozliwosc obejrzenia tych fajnych prelekcji pewnie byl zaplacila i wiecej niz chca za nocleg! szkoda ze to tak daleko :(
Biesiada karpacka była bardzo udana, podziękowania dla organizatorów >Jacka W. & Spółka.
Miejsce biesiady klimatyczne,.. Uczestnicy Wspaniali , a prelekcje były b.interesujące i do tego prowadzone z humorem.
Było na prawdę wspaniale , dzięki .
ps. a tu relacja "z pierwszej ręki"
http://www.karpatywschodnie.pl/reada...?article_id=57
To i ja dorzucę relację z Karpackiej Biesiady
Pozdrawiam !!!
Odświeżam temat i pytam kto się wybiera na Biesiadę Karpacką w tym roku ?
Bo ja tak :-)
Miło mi będzie poznać kogoś z forumowiczów.
Basia
Ja!;-)
No meldujcie się;-) wiem co najmniej o kilku jeszcze osobach :grin:
Ja z Tarninką też mamy cheć ,tylko czekamy na odzew organizatora w sprawie noclegów