-
Re: Bieszczadzkie Anioły
Cze
nie będę się narażał Panu Prezydentowi i jego temu no.. jak się to nazywa.
Może nie zauważą? W końcu szykują się do ważnego spotkania. Jak się przemknę tym postem to Ok. Ale i tak pozdrawiam Was wszystkich (i ich także oczywista - z racji funkcji).
Do zobaczenia w Bieszczadzch na przełomie 09/10. Sic!
-
-
ja bylam od 15 i jakos po tylu godzinach i strasznego naprawde scisku w 2"rzedzie" wytrzymalam.koncert zaczac sie tak jak mial,a ten pan z krakowa.....ja to inaczej odebralam(chociaz tam nie pasowal)-usmialam sie do lez jak wszyscy zreszta obok mnie.a ktos pamieta moze tekst slynnych"zebow w dupie"?koncert mi sie bardzo podobal i WGB i SDMu. chociaz czasem bylo za bardzo slychac gadania z tylu, to jak sie slyszalo spiew tylu ludzi wraz z Myszkowskim to naprawde bylo(jak to nazwac..?)przyjemnie(?)no i Glorii dla Steda sie nie spodziewalam.....ale piosenki dla Wojtka Bellona i tak nie bylo......buuuu.siadly mi baterie w dyktafonie-tylko mam czesc Wolnej Grupy nagrana-tak bywa.tyle.-dla mnie koncert stu-procentowo udany!
-
ps.jak wam sie nowych sluchalo piosnek?
-
Zauważą, Michale, zauważą. Od tego jest Prezydent i jego silny aparat wykonawczy, aby nic nie przeoczyć.
Nie myśl, że się wykpisz od uczestnictwa w Kongresie. Przygotuj obszerny referat, długi tak mniej więcej na dwa kufle piwa (słuchających).
SB
-
Eh - chyba poległem!
No może trochę litości - w końcu pozdrówka dla Was Wysokości także skrobnąłem. Może referacik tylko na jedno kufelkowe? Co?
Please....
Z parteru pozdrawia Michał
-
Michale !
Nie, jednak na dwa kufle. Ale dopilnuję, aby pili szybko.
Pozdrawiam
SB
-
Żygać się chce, gdy widzę w Bieszczadach ludzi z gitarą. Jadę tam po ciszę, a ni po to, sluchać tych kiczowatych wynurzeń poezji niskich lotów.
Andrzej
-
"Rzygać" pisze się przez "rz"
-
T.B., to teraz Ty się strzeż. Jak tylko zauważę jakiś Twój błąd ortograficzny, natychmiast Ci to wytknę. I nie miej wtedy pretensji. Literówek nie będę się czepiał, ale błędu ortograficznego tak !
Pozdrawiam
SB