Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
komfory nie chcę, ani kamfory ani nic, poprostu chcę spać w normalnych warunkach, a więc jeśli pokój jest 2 osobowy to spać w maksymalnie 2 osoby.
No i się pytam o te zapytania. Ja osobiście na pewno nie zadzwonię z zapytaniem do żadnego ośrodka-nie będę z siebie robić błazna, bo tak to widzę. Natomiast jeśli się zdecydujemy na coś konkretnie to mogę dzwonić do bólu i umawiać szczegóły, negocjowac ceny itd Ale dopiero wtedy.
Oj Krysiu. To są zapytania, taki standard. Każdy organizator dzwoni do kilku ośrodków z pytaniami o cenę, terminy, pakiety itd. Wybiera najlepszą. To od Was zależy jaki to będzie ośrodek.
Bez problemu można także zorganizować takie spotkanie jak w Zawadce. To jest tylkosprawa dobrej woli i wykonania kilku telefonów.
Aha, dzięki za wyjaśnienie.
zrozumiałam to inaczej, że uzgodnione to oznacza wstępną bądź co bądź rezerwację w danym terminie.
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Aha, dzięki za wyjaśnienie.
zrozumiałam to inaczej, że uzgodnione to oznacza wstępną bądź co bądź rezerwację w danym terminie.
I dobrze zrozumiałaś.
15 stycznia 2009 r. zamknę listę tych "wstępnych rezerwacji", jeśli w ogóle będzie jakaś lista. A jeśli jej nie będzie, to mam plan awaryjny "B", podobnie jak pani minister Ewa Kopacz.
Najpóźniej do połowy lutego dokonamy wyboru, jeśli - jak powyżej napisałem - będzie z czego wybierać.
Zatem już w połowie lutego jedna ze wstępnych rezerwacji zamieni się w ostateczną, a pozostałym (jeśli będą) - podziękujemy.
VIII KIMB odbędzie się w dniach 15 - 17 maja 2009 r. Nie uważam tych dni za pełnię sezonu. Nie ma też w tym czasie tzw. długiego weekendu. I nie sądzę, abyśmy - w ten sposób dokonując wyboru - strasznie pokrzyżowali komuś plany.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
I dobrze zrozumiałaś.
15 stycznia 2009 r. zamknę listę tych "wstępnych rezerwacji", jeśli w ogóle będzie jakaś lista. A jeśli jej nie będzie, to mam plan awaryjny "B", podobnie jak pani minister Ewa Kopacz.
Najpóźniej do połowy lutego dokonamy wyboru, jeśli - jak powyżej napisałem - będzie z czego wybierać.
Zatem już w połowie lutego jedna ze wstępnych rezerwacji zamieni się w ostateczną, a pozostałym (jeśli będą) - podziękujemy.
VIII KIMB odbędzie się w dniach 15 - 17 maja 2009 r. Nie uważam tych dni za pełnię sezonu. Nie ma też w tym czasie tzw. długiego weekendu. I nie sądzę, abyśmy - w ten sposób dokonując wyboru - strasznie pokrzyżowali komuś plany.
Maj to miesiąc wycieczek szkolnych. Moje terminy przewodnickie są już w tym okresie pozajmowane. Oczywiście, są w tym okresie także nieobłożone ośrodki.
I jeszcze jedno. Dopóki nie wpłacisz zaliczki nie masz wwiększości ośrodków zabukowanych miejsc.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Maj to miesiąc wycieczek szkolnych. Moje terminy przewodnickie są już w tym okresie pozajmowane. Oczywiście, są w tym okresie także nieobłożone ośrodki.
I jeszcze jedno. Dopóki nie wpłacisz zaliczki nie masz wwiększości ośrodków zabukowanych miejsc.
Lucy, a kto tu wpłaci zaliczkę ? Chyba tylko niewiele osób. Poza tym sporo osób może sobie wybrać inne warianty noclegu (tj. gdzie indziej), a w wybranym ośrodku pojawić się tylko na same "obrady" KIMB. To również weź pod uwagę.
Dlatego ważne jest, aby w ośrodku funkcjonował jakiś bar. Bo na samych noclegach, to obawiam się, nikt przy organizacji KIMB-u nie zarobi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
A jeśli jej nie będzie, to mam plan awaryjny "B", podobnie jak pani minister Ewa Kopacz..
ło matko tylko nie coś a la pani minister Ewa Kopacz!!!
to może od razu przyjmijmy plan B skoro jest to Sękowiec :-P
No i po co było przez cały dzień bić pianę. Przeca mówiłam, że Sękowiec.
dla zasady;-)
żeby zbyt łatwo nie było :lol:
Kochane Panie, plan awaryjny jest tylko po to, aby w razie potrzeby uratować sytuację. Jeśli zostanie uruchomiony, to dopiero po 15 stycznia.
A może nie będzie takiej konieczności ?
Na razie proszę więc mniej dywagować, a więcej rozglądać się za odpowiednimi miejscami dla obrad Naszego Najjaśniejszego Kongresu.
Ściśle wg zasady wskazanej przez 1-szy post w tym wątku tematycznym.