Odp: Co sądzicie na temat wyciągu na Duże Jasło?
Cytat:
Zamieszczone przez
Zefir
Choć raz jesteś szczera.... 8-)
Dlaczego Stow. na rzecz Turnickiego PN nie powstało. Patrz wyżej (cytat).;)
A tak bez żartów - faktycznie z mojej winy. Jestem aspołeczny i brak mi zdolności interpersonalnych:lol:.
Tak to moja wina i biorę to w całości na siebie.
Bez komentarza.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Mam wredny charakter, wszyscy to wiedzą.
Bez komentarza.
---------------------
Cytat:
Zamieszczone przez
Zefir
Bez komentarza.
---------------------
Tak, osiągnęlismy porozumienie.
Ja mam wredny charakter i z tego powodu członkowie założyciele nie chcieli współpracować z Zefirem.:lol:
Odp: [wydzielony] Dlaczego nie powstało Stowarzyszenie Turnickiego Parku Narodowego
Członkowie załozyciele zawsze mogli później współpracować z Tobą.
Poza tym sama "samozwańczo" kreujesz fakty, które są niezgodne z prawdą.Sam złożyłem rezygnację i do końca miałem dobre kontakty ze wszytkimi (za wyjątkiem Ciebie) Mam maile od członków załozycieli, które dostałem zaraz po tym jak sprowokowałaś aferę z Radkiem i jego domniemaną "zbiórką publiczną" (swoją drogą niezłe jaja). Ich treść jest ciekawa.
Odp: [wydzielony] Dlaczego nie powstało Stowarzyszenie Turnickiego Parku Narodowego
Cytat:
Zamieszczone przez
Zefir
Członkowie załozyciele zawsze mogli później współpracować z Tobą.
Poza tym sama "samozwańczo" kreujesz fakty, które są niezgodne z prawdą.Sam złożyłem rezygnację i do końca miałem dobre kontakty ze wszytkimi (za wyjątkiem Ciebie) Jesli chcesz udostepnie maile (oczywiście tylko tresć, bez danych nadawcy) od członków załozycieli, które dostałem zaraz po tym jak sprowokowałaś aferę z Radkiem i jedgo domniemaną "zbiórką publiczną" (swoją drogą niezłe jaja). Ich treść jest ciekawa.
Chcesz?
Tak, chcę.
Nie będe ich cytował w całości ponieważ dowiedziałabyś się kto jest nadawcą i ten ktoś mógłby miec z tego powodu nieprzyjemności.
Kwintesencją tych maili jest to,że potrafisz obrzydzić innym nawet to co jest ich pasją.
Cytat:
Zamieszczone przez
Zefir
Nie będe ich cytował w całości ponieważ dowiedziałabyś się kto jest nadawcą i ten ktoś mógłby miec z tego powodu nieprzyjemności.
Kwintesencją tych maili jest to,że potrafisz obrzydzić innym nawet to co jest ich pasją.
Rozumiem. Czekam na całość. Obiecuję nie obrzydzać nikomu życia.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Rozumiem. Czekam na całość. Obiecuję nie obrzydzać nikomu życia.
Może najwyższa pora na leczenie?
Nie masz ubezpieczenia?
Zrobimy zrzutkę - miej kobieto choć odrobinę - ciupeńkę, przyzwoitości.
I zniknij z tego forum.
Czego wszystkim forumowiczom życzę w Nowym Roku.
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Może najwyższa pora na leczenie?
Nie masz ubezpieczenia?
Zrobimy zrzutkę - miej kobieto choć odrobinę - ciupeńkę, przyzwoitości.
I zniknij z tego forum.
Czego wszystkim forumowiczom życzę w Nowym Roku.
Nie mam ubezpieczenia.
Czekam na meile.
Proponuje korzystać z prywatnych wiadomości :-D:-D
Tylko zaraz nie atakować