Odp: Jak to niektórzy korzystają z ukraińskiej gościnności :/
A oto kilka dodatkowych linków identyfikujących tego 'kogoś"
http://www.trokiwdupe.com/ (jak widać sentencja na stronie głównej ma potwierdzenie w rzeczywistości)
http://ngt.pl/?p=usersAbout&sNick=Makbet
Słuchajcie - ja znam ten pysk! Znam tego gościa osobiście (niestety) i następnym razem, jak go zobaczę, to usłyszy, co o tym myślę!!!!
Jest mi bardzo przykro, że takie rzeczy zostały upublicznione, ale może to lepiej dla ogółu...
Doczu mogę to puścić dalej w obieg ??
Niestety takich debili jest coraz więcej w Karkonoszach i Izerach poniszczyli wszystko teraz poszli w świat pokazywać ''Polską Kulturę"
Rozwiesić listy gończe i spalić dziada
W sumie to Doczu nie muszę Cię pytać bo sprawa jest oczywista
Cytat:
Zamieszczone przez
machoney
Doczu mogę to puścić dalej w obieg ??
Mach - to nie moje foty wiec rób z nimi co chcesz.
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Komentarz niezbędny.W naszej bacówce w Gorcach też zagościły takie matoły,zrobili zdjęcia.Moi koledzy zidentyfikowali ch*jów po zdjęciach i wjechali im do siedziby klubu (paintbolowcy),po czym zrobili z klubem to co oni z bacówką,nie oszczędzając ich szczęk przy okazji.
normalnie browar lubie twoich kolegow!!!!!!!!!!!!! takie wpisy jak twoj przywracaja mi wiare i gatunek ludzki w ten swiat! brawo! moje uklony w strone tych gosci!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
Jest mi bardzo przykro, że takie rzeczy zostały upublicznione, ale może to lepiej dla ogółu...
dlaczego ci przykro???? jak se dal walnac fote to znaczy ze jest dumny z tego co robil. wiec nie widze powodow dlaczego nie mamy go tu poznac na forum z geby, imienia i nazwiska
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Tego ... się też zidentyfikuje.Zdjęcie trzeba wydrukować i w szałasach rozkleić ,...jak list gończy.Kto tam pojedzie niech weżmie parę zdjęć.Takie rzeczy trzeba tępić bezwzglednie.
On tam już nigdy nie pojedzie.
wydrukowac i rozklejac po schroniskach i chatkach..
Cytat:
Zamieszczone przez
bmiller
A co tu identyfikować? Gość po drugiej stronie aparatu sam się na pl.rec.gory przedstawił z imienia i nazwiska. Internet nie jest anonimowy, jak się czasem niektórym wydaje.
gdziee, nie znalazlam? a chetnie bym wiedziala dokladnie o kim mam rozpowiadac innym..
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
normalnie browar lubie twoich kolegow!!!!!!!!!!!!! takie wpisy jak twoj przywracaja mi wiare i gatunek ludzki w ten swiat! brawo! moje uklony w strone tych gosci!!!
dlaczego ci przykro???? jak se dal walnac fote to znaczy ze jest dumny z tego co robil. wiec nie widze powodow dlaczego nie mamy go tu poznac na forum z geby, imienia i nazwiska
Chyba dał se walnąc,by pokazac że potrafi machac toporkiem,"Uwaga na gosci w spodniach od Mamuta"
http://students.mimuw.edu.pl/~mb2194...9/013.jpg.html
Ja tego gościa znam ..., czy aby nie z 'otrytu' ,coś mi tak...a może się mylę ?
Ciekaw jestem czy gość byłby zadowolony gdyby ktoś tak postąpił z domkiem na jego działce. Jak myślicie ? Jak idzie rano na przystanek, który w nocy zdemolowali nieznani sprawcy i musi stać na mrozi i w zawiei to co sobie myśli o tych sprawcach ?
Zniżył się do ich poziomu. Krótko mówiąc dno i 3 metry mułu.