Jeszcze raz spytam,gdzie tu jest (oprócz opisu co zrobili moi kumple z kilkoma gnojami) nawoływanie do czegokolwiek? A los TYCH panów mi totalnie zwisa,z bydłem się staram nie zadawać.
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez joorg
W jakim celu rozkleić? Co znaczy „On tam już nigdy nie pojedzie.”. Co znaczy „te bydleta dalej beda bezkarnie chodzic po swiecie” i wiele innych.
„oprócz opisu co zrobili moi kumple z kilkoma gnojami”, siatka powiązań, nazbyt wiele tutaj dowodów. Dalej uważam, że ci Panowie winni być teraz pod ochroną.
oby się stało!!!
trzymam kciuki za to z całego serca, a rzadko źle ludziom życzę!!!
Dzisiaj Ostatki zwane też Podkoziołkiem. Gościu z imprezy już wróciłeś? Jeżeli tak, to chyba w stanie mocno wskazującym. Poczytaj swoje bzdety jutro jak wytrzeźwiejesz. Najlepiej będzie jak poprosisz osoby do tego uprawnione, aby wykasowały ostatnie twoje posty.
Trudno sprecyzować pod czyją ochroną, łatwiej, przed kim.
Dowody są na tym forum i na kilku innych.
Tropienie układu :) to na razie nie moja działka.
Myślę, że to nie są brednie.
I stało się to, co myślałam.Osobiście jestem zbulwersowana zachowaniem tych Panów i zgadzam się, że z tym trzeba walczyć. Ale drodzy Koledzy i Koleżanki
( znani osobiście jak i tylko z forum ) przestrzegam przed wyrażaniem takich gróźb ( nawet jeśli sobie na to zasłużyli ), bowiem w tym przypadku - już nie tylko w stosunku do nich , za niszczenie mienia - trąci to paragrafami. Sorki, ale taka jest rzeczywistość.
Bo ich nie wpuszczą na Ukrainę.Teraz to nawet nie trzeba rozklejać zdjęć w celu informacji.Ukraińcy też czytają nasze fora i już dawno widzieli zdjecia tych ludzi.
Przynajmniej teraz Ukraińcy nie będą mówić :" o przyjechali Polaczki i będą niszczyć i palić nasze szałase"
Są świadomi, że nie wszyscy Polacy , a tylko ci trzej.
ps.I dalej jest tu tłumaczenie "my nic nie zrobiliśmy , tylko trzy deski z rozwalajacej szopy spaliliśmy"
niekoniecznie trzeba od razu pozbawiac zdrowia i zycia zeby kogos ukarac.. czasem mozna po prostu to zycie troche uprzykrzyc.. jakby chceili wjechac na ukraine a zostali niewpuszczeni albo rozbili biwak a miejscowi ich troche nastraszyli czy wezwali odpowiednie sluzby gdy demoluja... albo zaszli do schroniska a wszyscy tam obecni lacznie z obsluga znali ich mordy(np. z rozlepianych plakatow),wiec zaczeli traktowac ich jak smierdzace g..., niechetnie obslugiwali i kazdy turysta omijal ich lukiem chowajac w poplochu swoje mienie, a obsluga schroniska krecila sie wokol sprawdzajac co chwile czy wszystkie stolki i lawki sa na swoim miejscu i nic nie zostalo zniszczone... niekoniecznie trzeba kogos bic i podrzynac mu gardlo...
poza tym niezmiernie dziwi mnie pewne podejscie typu "przestepca pod ochrona".. jak ide ulica i dostane w pysk to moze jest zle ale tylko troche... ale jak oddam to jest tragedia, jestem przestepca, sa na mnie paragrafy,kodeksy i tego co mnie zaatakowal nalezy chronic! tak! bo moze nastepny tez nie da sie pobic i odda?
czy to jest grozba??? ;)