Odp: bieszczadzkie didiówki
Andrzej, kiedyś mi koleżanka powiedziała
"-Barnabuś, to nie ja jestem niedostępna, tylko Ty dupa jesteś"
i miała racje.
Mnie się widzi że u Buby lepiej funkcjonuje listonosz niż gg :)
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...ng_pl&aq=f&oq=
prosta fraza "buba bieszczady" 3 i 5 link prowadzi prosto to możliwości PW. Może nie są to jedynie słuszne fora, ale co tam :)
podałem maila w profilu ale moge tu jeszcze raz : krzyysiek01@wp.pl :) i z góry dzieki za wszelkie informacje :D
a tak z innej beczki ktoś wie gdzie moge dostac/zobaczyc/znalesc aktualny rozkład jazdy PKSu z Ustrzyk Górnych do Sanoka??( konkretnie chodzi mi o 3 maja 2009 :D ) szukałem i musze przyznac z miernym skutkiem :( z góry dzieki za wszelkie info
pytanie troszke z innej beczki żeby nie zakładac nowego tematu "D bez przesadnej potrzeby, a mianowicie czy wybiera się "ktoś" w najbliższym czasie w Bieszczady z Białegostoku lub okolic??
Fakt, nie trzeba zakładać nowego tematu, wystarczy znaleźć odpowiedni istniejący, np. podforum "Bieszczady praktycznie", wątek "Auto stop". Pozdrawiam ;)
hejka i znowu pytanko z innej beczki :D a mianowicie chodzi mi wino owocowe marki wino BIESZCZADY w niektórych kręgach nazywane pieszczotliwie misiem bieszczadzkim albo po prostu misiem (ze względu na rysunek na etykiecie dla nie zorientowanych) czy zakupić można je tylko w Wetlinie ?? czy są tez inne możliwości nabycia :D (miejscowości - sklepy ) dzięki z góry za odpowiedzi (mam nadzieje że nie zostanę potraktowany jak alkoholik albo menel :)) )
I tak to zwykły jabol (nie mylić z Jabolem) urasta do rangi legendy.
Gustujesz w takim smaku i jakości? Kup byle siarę, z najniższej półki, naklej sobie fotkę grizzly i zamknij oczy...jak Cię nie zmuli i się nie zhaftujesz, to oczami wyobraźni ujrzysz połoniny...
Pozdrawiam;)
W Cisnej też kupisz misia.
Pozdrawiam
:mrgreen: proszę, proszę jacy Panowie zorientowani......
Vm...... bosko....... się podpisuje czterema łapkami 8)