Odp: IX KIMB jeszcze w tym roku ?
Z góry przepraszam za zaśmiecanie wątku ale pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie Bertranda:
Cytat:
A termin jaki jest?
To będzie pażdziernikowy termin (wybrany przez starszyznę)
Miejsce akcji już zostało ustalone , tak więc ze smutkiem stwierdzam że nie będzie cyrku z głosowaniem.
Jeszcze raz sorki za wtręt. Już milknę.
No i git.
Ja zarezerwowałem kilka dni na własną "świecką tradycję" w okolicy 11 listopada, by w samo już Święto zatknąć flagę na jakimś bieszczadzkim szczycie. Na jakim, to zacznę myśleć po przyjeździe z letniego wyjazdu.
A to co znowu za wątek?
To już postanowione?
To oficjalne głosowanie, czy kolejne bicie piany?(nie mam nic złego na myśli).
Ja planuje być w Bieszczadzie w drugiej połowie września, ten termin więc odpowiada mi najbardziej. Jeśli chodzi o miejsce to zakrzyknę za Pastorem:Sękowiec! Ale jeśli będzie każde inne miejcse, to wtarabanie się w Stałego Bywalca i też dojadę.
Dobrze by było znowu się spotkać z tymi, których już, i z tymi, których dopiero poznam.
Może i mnie się wreszcie uda?Lepiej nie zapeszać i nie planować a zwyczajnie PRZYJECHAĆ i już!
W drugi weekend pażdziernika w ZpC zawsze odbywa się Czartgranie na którym można spotkać wielu ludzi z forum ,wiec jeśli ktoś w tym czasie będzie w Bieszczadzie serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy i śpiewania
Cytat:
Zamieszczone przez
manio
W drugi weekend pażdziernika w ZpC zawsze odbywa się Czartgranie na którym można spotkać wielu ludzi z forum ,wiec jeśli ktoś w tym czasie będzie w Bieszczadzie serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy i śpiewania
Drugi weekend października - niezła pora. :-)
Jesienne Bieszczady sa chyba jeszcze piękniejsze niż wiosenne.
Ale aby nie skrewić, już się nie deklaruję.
Tym bardziej, że jesień będę mieć zakręconą jeszcze bardziej niż wiosnę.
Pozdrowienia
Basia
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Jesienne Bieszczady sa chyba jeszcze piękniejsze niż wiosenne.
Ano...nieobecni wiosną winni więc powziąć srogi rewanż jesienią pod hasłem "wiosna wasza - jesień nasza" ;)
No dobra,spokojnie. Ja tak tylko...w ramach oderwania się od nużącej nieco roboty ;P
Pozdrawiam serdecznie
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Nie za późno ?
Zważywszy nasze anomalie pogodowe może już padać śnieg.
Ja proponowałbym termin wcześniejszy: 19 lub 26 września.
Jestem jak najbardziej za tym terminem. Może bliżej 26. września.
Tym razem chyba na pewno przyjadę - nawet do Ustrzyk Górnych ;))))
A ja będe oponentem. KIMB jest raz w roku, zawsze w trzecią sobotę maja. I niech tak już zostanie. Były niegdyś dyżury w Dwerniku. Niech to będzie jakiś "Super Dyżur" bądź też jakolwiek inaczej nazwane tylko nie KIMB. Będę w Bieszczadach na przełomie września i października chętnie bym uczestniczył w takim soptkaniu.