..zawsze można przefarbować :-?...albo udawać iż to austryjackie (podobnego fasonu używają ). polecam cichy armii szweckiej . należy szukać w e-sklepach.
Wersja do druku
..zawsze można przefarbować :-?...albo udawać iż to austryjackie (podobnego fasonu używają ). polecam cichy armii szweckiej . należy szukać w e-sklepach.
Dzieki Bertrandt.Wiem jak działa wyszukiwarka ale jak na złość mam mało czasu na zagłebianie sie itd.Mapy mam wiec chyba sobie poradze.Chciałem tylko jakieś propozycje tras itd.
Wetlina jest dobrze oznakowana odnosnie wyjsc na szlaki?
Z np.Połonin mozna wrocic innym szlakiem niz tym co sie wchodziło bo nie wiem jak to w Biesach wyglada,czy trzeba po wejsciu zejść np do drogi głownej i wracac sie asfaltem do Wetliny
W Cerro Torre są promocje teraz spore. Nie wszystko jest w necie.
Jeżeli chcesz wydać troszkę więcej, ale mieć już coś porządnego za kasę troszkę większą i w sumie na lata jak się będzie dbało, a w mieście bez wstydu można użytkować, to można się pokusić o Milo (w CT i necie są promocje, bo w normalnej cenie, to szkoda kasy).
W Cerro Torre na Bielanach Wrocławskich byłem wczoraj i są bardzo fajne promocje na Wolfganga - modele Gerlach, Rysy, Tirol za 269 zeta. Za tą cenę uważam, że bardzo warto, ale to już jest więcej niż chcesz przeznaczyć. Do nich można podpiąć polar, więc praktycznie może być to kurtka na cały rok. Zakładając parametry membrany nieprzemakalność 15 000 oraz oddychalność 10 000 oraz gwarancję 25 miesięcy, zamki YKK (podklejane i niepodklejane) oraz wywietrzniki pod pachami, to w tej cenie konkurencji brak.
Pozdrawiam.
ale tu za 100 zeta masz komplet kurtka i spodnie z GORE-TEXu. No i jak będzie padać, a na razie pada co dzień, to błotko po pas. Takiego zestawu za 100zeta po prostu nie będzie szkoda. To co zostanie lepiej dołożyć do dobrych butów z membraną moim zdaniem.
Oczywiście jest to opcja jak najbardziej warta rozważenia. Tym bardziej, że raczej budżetowa, ale w same góry jak najbardziej okej. Przecież takie jest założenie jej użytkowania. Jeżeli chce się coś więcej od tej kurtecznki, to warto rozważyć też inne możliwości - ja dałem przykład.
Pozdrawiam.
Ta kurtka wydaje się ciekawa:
http://www.allegro.pl/item658150460_..._5000mm_s.html
Tylko ciekawe czy ktoś miał już doświadczenia z tą firmą?