Odp: Forumowicz w Bieszczadach
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
Masz na mysli krok odstawno dostawny i pawie pióro w czapce? Zostawiłem go krakusom:)
I co? Mam tak boczkiem za....? Zamiast pawiego to sobie sójcze zapodam.
uważam, że wizerunek forumowicza powinien być przemyślany i spójny - jak sie powiedziało A, to trzeba powiedzieć też B, więc...
forumowicz Browar podczas wędrówek powinien przyodziać się w kapelusz oraz z zawadiacką miną bezustannie ćmić papieroska...
forumowicz Jabol powinien poruszać się na terenie Bieszczadów (a nawet na terenie całej RP) krokiem sobie właściwym z charakterystycznym ruchem naokolno-zamaszystym ręki prawej (dobrze by było, żeby nosił krawat koloru ciemnego, szerokości nieznacznej)
ja ze swojej strony zobowiązuję się chodzić w bluzie koloru jaskrawego, z kapturem na głowie oraz twarzą ukrytą w dłoniach...dla idących za mną zobowiązuję się - dla ułatwienia identyfikacji - przyszyć na plecach numer startowy 999...
hołubce pozostają bez zmian...
a jak pięknie byśmy wyglądali spotykając się razem na szlaku...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
pozdrawiam Was wszystkich i mam nadzieję, że się jakos na tym szlaku jednak rozpoznamy :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
pozdrawiam Was wszystkich i mam nadzieję, że się jakos na tym szlaku jednak rozpoznamy :grin:
Dobra, dobra. Byś odsłoniła twarz, byłoby z pewnoscią łatwiej. 8-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Fiaa
Dobra, dobra. Byś odsłoniła twarz, byłoby z pewnoscią łatwiej. 8-)
Z twarzą zasłoniętą dłońmi asia999 będzie się wręcz rzucać w oczy. Podobnie jak Ty z dwoma parowozami :-P
Mnie poznacie po metalowym czepku na głowie.
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
uważam, że wizerunek forumowicza powinien być przemyślany i spójny - jak sie powiedziało A, to trzeba powiedzieć też B, więc...
forumowicz Browar podczas wędrówek powinien przyodziać się w kapelusz oraz z zawadiacką miną bezustannie ćmić papieroska...
forumowicz Jabol powinien poruszać się na terenie Bieszczadów (a nawet na terenie całej RP) krokiem sobie właściwym z charakterystycznym ruchem naokolno-zamaszystym ręki prawej (dobrze by było, żeby nosił krawat koloru ciemnego, szerokości nieznacznej)
ja ze swojej strony zobowiązuję się chodzić w bluzie koloru jaskrawego, z kapturem na głowie oraz twarzą ukrytą w dłoniach...dla idących za mną zobowiązuję się - dla ułatwienia identyfikacji - przyszyć na plecach numer startowy 999...
hołubce pozostają bez zmian...
a jak pięknie byśmy wyglądali spotykając się razem na szlaku...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ehe ;)
Mogę co najwyżej gębę cieszyć (=
proponuję konkretny kolor chustki apaszki, itp przewiązanej czy to do plecaka czy na szyi, głowie, itp KOLOR CZERWONY? CO MYŚLICIE?
Asiu, ja sobie pozwolę na pytanie - jak ja mam chodzić po tych Bieszczadach? bo mi się jawi pewien problem... ;)
pzdr!
k.
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
...forumowicz Browar podczas wędrówek powinien przyodziać się w kapelusz oraz z zawadiacką miną bezustannie ćmić papieroska...
Oprócz kapelusza (i papieroska ;) ) bedę miał na sobie piękną, powsimordową koszulkę od Marcowego (dzięki) :grin: